Blog

Timp pentru mine.

Am nevoie de timp. Si totusi vreau sa ma grabesc, fara ca macar sa stiu ce vreau defapt.
M-am schimbat mult in ultimul timp; nici nu stiu cum a inceput totul, sau daca se va termina vreodata. Nici ca mi-ar pasa, atata timp cat mi-e bine unde sunt si cu cine.
Vreau timp pentru mine: am nevoie de timp sa ma vad pe mine altfel, sa ma vad pe mine cea de acum 3 luni. Sa pot sa fac comparatii, sa pot trage concluzii si sa scriu ipoteze pe foi. Am nevoie de timp si nu stiu daca pot sa fac rost de el, pentru ca acum incerc sa profit la maxim de timpul pe care il pot petrece cu tine. Si vreau sa fie din ce in ce mai mult.
Pe langa asta, in ultimul timp am uitat de mine. M-am ocupat de problemele celor din jurul meu, m-am ocupat de ei, le-am intins un deget si mi-au luat tot bratul, nu doar mana.
Timpul e ca un joc de copii: „Ma iubeste…. Nu ma iubeste…” si cand ramai fara petale la floare vezi rezultatul. Eu astept sa se scurga timpul pentru a primi un raspuns.

Timpul e pretios… Si mai am nevoie de el.
Am nevoie de timp pentru mine…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *