Blog

Somebody that I used to know

Obisnuiam sa cunosc bine oamenii. Obisnuiam sa ma apropii de ei, sa ii fac sa aiba incredere in mine si sa le ascund secretele. Obisnuiam sa-mi las problemele mele deoparte, sa ma incarc cu ale lor si sa ii ajut sa scape de ele.
Obisnuiam sa fac lucruri marunte, care insemnau o groaza pentru cei din jur.

Inca as face lucrul asta. Asta daca as reusi sa am incredere in persoana de langa mine. Incet incet ne transformam propria persoana si viata in tarfe. Cei care-ti erau candva prieteni iti devin simpli clienti. Stai o ora, o zi, o noapte cu el/ea, ti-o trag, le-o tragi si va lasati reciproc. De ce facem chestia asta?
De ce incepem sa facem chestia asta?
De ce nu ne putem cunoaste bine , nu putem avea incredere?

Candva faceam asta…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *