Blog

Say goodbye

Suntem ca doua piese de sah, diferiti. In doua culori, in echipe diferite. Se pare ca nu e totul asa de usor pe cat credeam, se pare ca nu putem sa stergem atat de repede totul cu buretele.
Acum nu mai suntem doar noi doi la unison. Acum suntem noi doi si atat, fiecare cu viata lui, cu problemele lui, cu mintea lui.Sunt momente in care mi-e dor de noi, dar stiu ca nu trebuie sa-mi mai fie pentru ca imi fac rau singura. Si nu prea vreau asta. M-am schimbat, te-ai schimbat, anturajul si decorul s-a schimbat si el. Acum suntem parca actori de scurt metraj, asteptand cu nerabdare momentul in care trebuie sa intram si noi in scurtul minut de glorie al vietii pe scena.

Urasc faptul ca nu intelegi ca ma doare cand vad ca te bagi mereu in seama si nu ma lasi in pace, desi stii la fel de bine ca mine ca momentele petrecute impreuna s-au dus. Urasc faptul ca acum simt nevoia sa scriu de momentele nu chiar fericite din trecut, in loc sa vorbesc de cele mai recente senzatii.
N-ai sa te schimbi. Timpul trece repede printre noi si eu ma trezesc cu greu si realizez destul de tarziu ca degeaba se scurge timpul, tu ramai un suflet rece ca pana acum. Imi pare rau, cea care conteaza acum sunt eu. Nu ar trebui sa imi mai pese de tine, ar trebui sa iti dau cu piciorul, ca si cainelui din scara blocului si sa-ti spun un ultim „La revedere!”
Eu nu mai sunt din lumea ta, iar subiectul e inchis.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *