Blog

In your shadow I can shine

A trecut ceva de cand nu m-am mai intors in umbrele din amintiri. A trecut ceva de cand, ca printr-o vraja, legaturile noastre s-au rupt. Se pare ca acum, suntem amandoi legati de trecut. Acum suntem blocati intre trecut si prezent, doua universuri paralele. 
Ne-am intalnit recent, intamplator. Eu eram singura, tu cu cineva. Cand  m-ai vazut ai facut tot posibilul sa ma faci sa ma uit si eu. Stiai cat sunt de aiurita; stiai ca atunci cand sunt pe strada, nu-mi prea pasa de cei din jurul meu. Intr-un final, ti-ai vazut scopul implinit. M-am intors si m-am uitat fix in ochii tai. 
Ti-ai cerut scuze de la prietenul tau si i-ai spus sa plece inainte. Te-ai apropiat de mine si ai facut gestul tau de-o viata: mi-ai dat o suvita de par din ochi. In momentul acela, din nori a iesit soarele. Pe asfaltul incins, umbrele noastre s-au unit pentru cateva secunde si au inceput sa straluceasca in razele calde. 
-Nu te-ai schimbat deloc, mi-ai spus cu un glas ragusit, stand inca aproape de mine.
-Te asteptai sa ma gasesti altfel? De ce? Stiai foarte bine ca nu am putut trece de tine; stiai foarte bine ca nu mi-am refacut viata. Nu am mai putut. Pentru ca tot pe tine te iubesc.
-Am avut o singura relatie, draga mea, daca o pot numi asa, ai inceput tu, iar singurul moment de tandrete dintre noi a fost la film, cand s-a speriat si m-a rugat sa o tin de mana. Nici eu nu am putut trece de tine. Te-am iubit cu pasiune, asa cum o fac pana in ziua de astazi. Asa cum o voi face si de acum incolo. Pentru ca tu vei fi mereu a mea, chiar daca te voi vedea de mana cu altul.
Eram socata. Dupa atata timp in care am stat separati…inimile noastre inca se simteau. Inca se cautau. Si intr-un final s-au gasit. 
In galagia cumplita a orasului, am mai facut un pas spre el, m-am ridicat pe varfuri si i-am soptit aproape de ureche: 
-Saruta-ma.
Din nou, eram impreuna. Din noua formam o singura persoana. Din nou, eram o singura umbra.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *