Blog

Leave me alone

…Asa cum am fost si pana acum. Ma reintorc la stilul de scris pe care il foloseam pana ieri cand mi-am facut o caracterizare splendita in postarea anterioara. Revin la adevarata mea „atitudine”. V-ati trezit toti, in marea asta numita planeta Pamant sa ma gasiti pe mine si sa ma sufocati cu si prin prezenta voastra ori de cate ori aveti ocazia.
Nu am nevoie de voi. Am nevoie doar de prietenii mei, asta daca ii mai am; am nevoie de dragoste, de rabdare si stapanire de sine. Am nevoie de reculegere si un moment de ragaz in care as putea sa inchid ochii si sa respir. Am nevoie de voi, oamenii care ma sufoscati, idiotii care imi mancati orice clipa din viata de parca as fi cine stie, Madonna sau cine stie ce super femeie de pe glob. Nu. Sunt o simpla fata, dornica sa scrie. Sunt o simpla fata a carei menire e scrisul, acest blog. Dar marea mea dorinta e sa fiu lasata in liniste, in pace, singura in bucatica mea intunecata de lume. In locul minuscul unde ma simt „acasa”, fara sa am intrusi ce trebuie exterminati in el. Fara sa va am pe voi.
Prefer sa am un dusman adevarat langa mine decat un prieten fals.
Prefer sa am mintea limpede si nu incarcata cu toate problemele voatre. Imi place sa vi le rezolv. Dar realizez ca e prea tarziu sa mi le mai rezolv pe ale mele.

Vreau sa fiu libera.
Vreau sa fiu eu si sa ma regasesc.
Vreau sa fiu lasata singura.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.