Blog

A perfect life…

Acum, in timp ce vorbesc cu prieteni si stau pe retele de socializare, ma gandesc fara sa gandesc. Ma gandesc la o alta viata, una perfecta. Bineinteles ca imi dau seama ca ea nu exista, dar prefer sa ma amagesc singura decat sa-mi distrug visul. Cum arata o viata perfecta? Fara griji, intr-un decor egiptean pentru mine. De ce? Pentru ca ma simt fascinata de respectul pe care femeile le primesc in Egiptul Antic. Alaturi de mine as vrea sa fie persoana la care tin cel mai mult din viata, persoana peste care nu pot sa trec pur si simplu, persoana pentru care inima mea se opreste cateodata.

Viata perfecta consta in sinceritate si dragoste impartasita, in iubire si compasiune. Bineinteles ca nu o voi avea niciodata pentru ca sunt momente in care pana si imaginatia realizeaza ca nu are rost sa mearga mai departe cu visatul.

O viata perfecta? Nu se poate.
Una aproape de perfectiune? Doar daca faci parte tu, dragule, din ea.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *