Blog

Born again

Nici nu stiu cand si cum s-a intamplat. Stiu doar ca am deschis din nou ochii pentru prima oara. Mi s-a parut ciudat sa am un sentiment de deja-vu legat de prima zi a existentei mele. Dar iata-ma aici. Am vazut din nou acea prima lumina izbitoare care te orbeste si de la care simti nevoia sa-ti acoperi ochii cu mana dar nu ai puterea necesara in brate ca sa faci asta.
Am tras o gura mare si zgomotoasa de aer si am revenit aici, din nou, cu picioarele pe pamant. Era ciudat, dar revenisem in camera mea, intinsa pe patul cu lenjerie cu Tom si Jerry pe care erau imprastiate hartii din blocul meu de desen.
Era ciudat. Nu-mi aminteam sa fi desenat asa ceva, cel putin nu in trecutul apropiat. Aveam o memorie destul de buna, mai ales in privinta nenumaratelor detalii. Doar ca acum ma simteam de parca cineva umblase la memoria mea si o golise.

Ce se intampla cu mine? De fapt…cine mai exact eram eu? Ce cautam aici si de unde veneam?
Am deschis usa camerei mele si am coborat in graba. Parca eram o necunoscuta scapata din vreun ospiciu. Treceam pe langa pereti incarcati cu tablouri si fotografii inramate. Fotografii…cu mine. Imi aminteam de acele momente, dar erau toate in ceata. Oare de ce?
Renascusem?

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *