Blog

Singura

Am constatat ca relatiile sunt de cacat. Bine, dupa multe lovituri direct in inima, dupa multe fluvii formate din lacrimile mele si dupa multe palme mintale. Am facut tot posibilul sa-l uit, sa-i uit si cred ca am si reusit. Am ars fotografii, am umplut camera cu mirosul intepator de tigara, am tipat si am aruncat pumni peretilor. M-am razvratit impotriva mea, impotriva a ceea ce eram: o fata ce se lipeste usor de baieti dar care se dezlipeste al dracu’ de greu.
Sunt eu, de data asta singura in poveste. De data asta, marginalizata de mine intai si dupa de restul. Sunt eu, doar ca altfel, pentru ca am senzatia ca nu ma mai cunosc.
Sunt singura, si nu stiu daca pentru un timp scurt sau o bucata mai lunga de vreme. Si nu ma refer la o relatie. Eu una nu mai am nevoie de asa ceva, prea multa durere si prea multe sacrificii. Ma refer la mine. Trupul parca mi-e gol si lasat undeva pe zapada in toiul noptii. Ma simt goala pe dinauntru, fara suflet, fara prieteni, fara viata.
Degeaba m-am regasit daca nu am cum sa ma mai impac cu mine. Degeaba sunt toate bucatile sufletului meu la loc daca nu am cum sa-i ofer protectie si caldura. Ma simt de parca as fi cazut intr-o vale adanca incarcata de spini, printre acele reci si dureroase ale acestora. Ma simt distrusa, lovita, sparta in mii de bucati ca o papusa de portelan. Ma simt un strain intr-o lume necunoscuta.
Ma simt, si sunt singura.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

10 comentarii

  1. Heeei.Nu o sa fii niciodata singura >:D< noi – cititorii – suntem alaturi de tine. O sa iti revii,am incredere

  2. Multumesc pentru incredere. Multumesc pentru faptul ca esti aici, cu mine. :*

  3. Ai nevoie să vorbeşti ?

  4. Da, simt nevoia.

  5. Adaugă-mă pe mess, am id-ul disturbed.deceiver. :*

  6. Ok. Sterg comentariul tau dupa.

  7. Buna sunt mirela am trecut print ro depresie mi am revenit dar cu toate astea ma simt singura fara prieteni fara nik am o casa frumoasa am un barbat care ma iubeste dar cu toate astea nu ma simt fericita

  8. Buna sunt mirela am trecut print ro depresie mi am revenit dar cu toate astea ma simt singura fara prieteni fara nik am o casa frumoasa am un barbat care ma iubeste dar cu toate astea nu ma simt fericita

  9. Buna sunt mirela am trecut print ro depresie mi am revenit dar cu toate astea ma simt singura fara prieteni fara nik am o casa frumoasa am un barbat care ma iubeste dar cu toate astea nu ma simt fericita

  10. Câteodată ne simțim singurii fără sa vrem, fără sa știm exact de ce. Dar…asa cum vine…și trece starea asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *