Blog

Disparitia.

D o sa dispara din peisaj inca o saptamana si ceva. Acum nu pot vorbi de D, de mine, la persoana intai. Nu ma simt ca si cum as apartine ei.
Se pare ca D a pornit in cautarea unei figuri cunoscute pe un teren mlastinos plin de umbre.
Va gasi oare ce cauta? Sper doar sa nu o asteptati prea mult. Sper doar sa se intoarca trup si suflet, nu doar o umbra pustie si anemica.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Wow..asta simt si eu..citesc asta dupa ce am scris acea postare de pe blogul meu.. ce pot sa spun.. imi doresc sa ne regasim >:D<

  2. Și eu îmi doresc același lucru:*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *