Blog

Imposibila.

Azi mi-am propus sa fac tot ce-mi sta in putinta sa am o atitudine superioara fata de tot. Azi mi-am trait viata cu nesimtire, mi-am cheltuit banii de buzunar pe prostii si am cantat in nestire la chitara. Poate spui ca m-am purtat ca un copil dar nu e cum pare.
Azi am reusit sa zbier catre eter si sa ma fac auzita. Am reusit sa uit de tine desi am vorbit o groaza. Am reusit sa trec de limitele posibilului si sa fac pe imposibila.
Astazi am fost ca si copil imposibila.
Astazi, ca si femeie, am fost imposibila.
Astazi, ca si adolescenta, m-am purtat iresponsabil si am fost imposibila.
Ca prietena? Imposibila.
Ca iubita? Nu stiu. Sunt cam „forever alone”, dar presupun ca astazi, la ce figuri am facut, m-as fi certat cu iubitul. Deci: imposibila; bifat.

Am incalcat reguli si m-am simtit bine.
Am scris cu creta pe asfalt si am jucat sotron de una singura. Mi-am retrait copilaria intr-un mod extravagant si imposibil.
Am fost in sfarsit, cine am vrut sa fiu: o adolescenta, o domnisoara, o femeie, cum vrei sa-mi spui, rebela dar cu simtul raspunderii. Am fost eu, dupa mult timp in care nu mai stiam ce e cu mine. A fost ziua mea, desi ziua mea e abia in martie. M-am simtit bine intr-un mod imposibil.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Ai fost tu. Ai fost tu şi te-ai simţit bine. Asta e tot ce contează.

  2. Asa e. Pacat ca m-am bucurat singura de asta.:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *