Blog

Total stranger

Te mai cunosc? Ma mai cunosti? Nu stiu. Tu sa-mi spui. M-am schimbat, te-ai schimbat, in timp ce planeta se rotea in continuare. Prin schimbari s-a dus si legatura dintre noi, pe rand prietenia si dragostea, intr-un timp scurt si de neuitat.
Hai sa analizam din nou totul. Hai sa privim in jur si sa gasim niste martori care au fost cu noi pe tot acest drum. Vedem vreounul? Nu chiar. Toti au inceput sa dispara in timp ce noi stateam si ne certam ca doi copii, fara motiv.
Am vaga senzatie ca totul a fost doar o minciuna, o simpla plasmuire a imaginatiei mele. Am tinut strans cu dintii de prietenie, am marait la alte fete cand a venit vorba de relatie si acum…ne uitam unul la celalalt si sasaim ca o pisica la un caine.
Te-ai intrebat vreodata ce mai fac? Daca mi-am refacut viata dupa tine? Sau daca macar a mai existat o viata dupa tine? Ei bine, dragul meu, raspunsul e nu. Am murit in timp ce tot ce cladisem impreuna a cazut ca Zidul Berlinului. Au ramas doar niste ruine insangerate, pline de amintiri si multa durere, pline de atingeri si de lacrimi.
Esti un strain printre straini, intr-o lume paralela de a ta. Te-ai pierdut printre stele si ai picat ca un inger cu aripile frante. Din  pacate, nu a fost nimeni care sa te prinda. Nu-i nimic. Nici pentru mine nu a fost nimeni cand am picat.
Esti un strain care macar si-a gasit vocatia. Spre deosebire de mine, simpla fiinta pierduta pe vecie in intuneric.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

7 comentarii

  1. Dureros de tragic. Sau mai bine zis, tragic de dureros. Aici nu mai contează cuvintele, ci sentimentele. Şi citind rândurile astea, am simţit ceva în piept…ceva care mă făcea să vreau să plâng.

  2. Sa nu plangi:( Nu merita sa irosesti lacrimile oricat de draga ti-ar fi o persoana. O sa regreti dupa ca ai facut-o.

  3. ai fire de artist…

  4. Iti multumesc frumos :*

  5. Mereu regret după ce plâng. Mă face să mă simt slabă, ceea ce e sinucidere pentru cineva cu un orgoliu ca al meu.
    Dar ce am remarcat la mine în ultimul timp e că…pur şi simplu nu mai pot să plâng. Poate mi-am vărsat toate lacrimile…

  6. Nu spune asta. Lacrimile vin mereu:*

  7. Astăzi…aş fi avut nevoie de un plâns bun. Dar lacrimile nu voiau să cadă. Stăteam şi priveam în gol, tremuram din toate încheieturile, simţeam un nod în gât, dar lacrimile pur şi simplu refuzau să curgă pe obraji. Mă simţeam ca într-un film prost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *