Blog

Tot curve vin… Tot curve pleaca

Un trafic continuu. Nu conteaza daca te uiti la televizor, daca esti in taxi si stai pe net pe telefon sau acasa tolanit in pat cu laptopul in brate navigand pe Facebook sau alte retele de socializare. Odata si odata dai de o poza cu o tipa care are triliarde de likeuri doar pentru faptul ca e jumate goala sau o stire despre noul fotomodel de pe coperta Playboy. Ok, merg pozele facute la mare. Alea macar au un rost si un motiv sa le faci. Dar de ce ti-ai face poze cand nu stiu…esti uda iesita din dus? Imi pare rau, „pisi”, matrimonialele le gasesti prin alte parti. Nu aici. Stiu…din exemplele pe care le-am dat o sa-mi spuneti ca asta nu inseamna neaparat sa fii curva. Ei bine, asta e blogul meu si prin urmare parerea mea. Va rog sa apasati „X”-ul din coltul din dreapta sus daca nu va convine. Simt nevoia sa ma revolt si asta o sa fac.
Recent am primit un telefon. Nu faceam mare lucru. Stateam la o tigara in curte. M-am obisnuit sa primesc telefoane de la necunoscuti pentru ca mi-am schimbat numarul de ceva timp si dansele si dansii inca o cauta pe o anumita duduie a carui numar acum imi apartine. Ma rog. Am raspuns. Era una din fetiscanele alea de 18-19 ani care face reclama si te invita la un masaj erotic. Superb. Am ascultat-o -altceva nu aveam ce sa fac- si era exact ca o discutie la telefon cu mama: Aham. Da. Am inteles. Ahaaa. Mhm. Da… Ea se chinuia sa-mi explice de nu stiu ce program si pretul si domnisoarele si intr-un final, dupa ce mi-am terminat si eu tigara i-am zis: Cucoana, du-te. Si lasa telefoanele ca nu sunt jucarii pentru tine. Si am inchis. Eram destul de derutata dupa conversatia lunga si plictisitoare daca o pot numi asa si nu prea aveam cu cine vorbi despre asta. Asa ca am dat uitarii subiectul.
Ne intrebam oare de ce s-a ajuns unde s-a ajuns? De ce neveste de oameni importanti au o adevarata retea de prostituate? Hmm…E un job mai nou?  Cum functioneaza? Ai nevoie de CV?
Voi va dati seama ca va autodistrugeti? Va dati seama ca sunteti pur si simplu niste sugative? Toate vreti bani si iarasi bani. Stati pana ii tocati banii lui X si apoi cautati alt fraier, si alt fraier.
Curve veniti, curve popositi, curve plecati.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

4 comentarii

  1. Tell them, sister 😉 . Sunt mândră că suntem colege :)) .

  2. În mai puțin de o lună ne vedem:*.

  3. eu cred ca e vorba doar de bani si atat. pamantul nu se mai invarte in jurul soarelui de mult…
    cat despre poze de genu ala eu doar ma amuz :d

  4. Eu cred ca doar la asta mai putem apela cand vedem poze de genu: la amuzament. Candva "plangeam" pentru acele fete, dupa doar oftam si acum spunem: E ceva ce vezi peste tot:)). Deja ne-am obisnuit cu asta. E un viciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *