Blog

Mi-ai spus adio…

E tarziu, e noapte si se pare ca m-am ratacit. Nu m-am ratacit intr-un mod bine stiut, gresind drumul. M-am ratacit in amintirile cu tine care m-au ranit. Cu podul palmei sterg o lacrima de pe obrazul meu. Sincer, nu regret nimic. Eu te-am iubit.

Dar dintr-o data s-a schimbat totul si am inteles ca m-ai tradat. Mi-a fost tare greu atunci cand ai plecat.

In miez de noapte tu mi-ai spus adio, dar va veni o zi cand intamplator vom da unul peste altul pe strada. Si atunci, din tot ce mi-a ramas in suflet, vei simti si tu ce mult te-am iubit.

Acum stau si ma gandesc ca poate asa a fost sa fie viata mea: sa iubesc dar sa n-am alaturi si iubirea ta. Dar nu-i nimic; ma bucur ca am putut zambi macar o perioada.

Mi-ai spus adio, in miez de noapte…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

6 comentarii

  1. E greu sa treci peste asta,dar nu imposibil

  2. E si imposibil, daca nu poti, nu stii cum sa treci peste

  3. Face parte din cursul vietii noastre..

  4. Pot spune ca ai pus punctul pe "i"

  5. Anonim spune:

    Usor, usor, iti vei reveni! Capul sus!

  6. Sper ca o sa-mi pot reveni vreodata…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *