Blog

Incredere in propriile puteri

Nici nu stiu cum sa incep: cu o introducere siropoasa, cu o fotografie, cu doua trei cuvinte simple sau direct. Nici nu am idee exact despre ce vreau sa scriu, dar stiu ca trebuie sa o fac. Asa imi spune inima. 
Vreau sa incep sa am grija de mine. Vreau sa invat mai bine cum e treaba cu alesul anturajului, cum e cu alesul prietenilor si protejarea lor de falsitati. Vreau sa invat sa ma controlez singura ca pe o marioneta, sa fiu un intreg, eu si…eu. Vreau sa traiesc prin ochii mei, prin viziunile mele, nu prin aspiratiile si grijile altora. 
Vreau sa ascult. Vreau sa stau pe iarba proaspat taiata de la tara si sa rad copios gasind pe cer forme amuzante printre nori. 
Vreau sa lupt pentru ceea ce sunt. Vreau sa vad cum ma ridic singura si cum o iau de la capat cu capul sus si cu zambetul pe buze.
Si ce daca vara a trecut? Si ce daca frunzele ingalbenesc si se grabesc sa atinga solul? Si ce daca iarna vine? Eu o sa fiu tot eu, nu?
Vreau sa am incredere in mine. Vreau sa traiesc pe propriile mele picioare, fara sa fiu impinsa de la spate. 
Vreau sa ma priviti cum cresc.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

4 comentarii

  1. E bine ca cel putin stii ce vrei.

  2. Sper doar sa-mi iasa

  3. hai sa traim cu gandul ca putem obtine tot ceea ce ne dorim daca dorinta este intensa si daca luptam pentru indeplinirea ei…iar acum,la treaba!! 🙂

  4. Frumos gând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *