Blog

September

S-a dus si ultima zi de vara. A trecut atat de repede, de parca era un fulg de nea ce se topea.
Acum vara o simt undeva in trecut, departe de mine. Imi amintesc vag totusi de razele soarelui alintandu-mi pielea proaspat bronzata. Stiam ca o sa treaca, stiam ca voi avea de asteptat inca un an pana la urmatoarea balaceala in apa calda a marii, dar inca doream sa trag cu dintii de acele ultime zile de caldura. 
Eram altfel in fiecare secunda, dar in acelasi timp eram eu mai fericita ca oricand.
Nu mi-am putut imagina mult timp ce e fericirea, dar acum o gasisem in felul meu rece de a fi. 
Nu credeam ca o sa ma mai trezesc la viata vreodata, dar am facut-o astazi si am regretat. Am simtit toamna trecand parca in mine din prima frunza ruginie pe care am ridicat-o de pe jos. Atunci m-a luat o stare de amorteala, un fel de hibernare. Imi place. Vreau sa o mai am putin.
Trezeste-ma, te rog, cand se termina septembrie.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *