Blog

-Ce ai? -Nimic.

Urmaream fiecare gest al tau, fiecare privire aruncata pe furis printre genele dese si negre. Zambeai si atunci ma faceai sa rosesc. Zambetul tau ma dadea de gol, imi spunea ca m-ai prins cand aruncam pe furis o privire catre tine. 
Ascundeai in spatele acelui zambet multa tristete, si eu incercam sa o scot la iveala. Incapatanat cum erai, te indepartai de mine in momente ca acestea. Gaseai o scuza si schimbai subiectul. Iti era frica.
-Ce ai? te intrebam eu, dornica sa distrug sursa nefericirii tale.
-Nimic, era raspunsul monoton pe care il primeam. 
-Asculta-ma. Si eu trec prin momente ca acestea si las oamenii din jurul meu sa-mi sara in ajutor. Nu poti trece mereu peste tot de unul singur. Stiu ca acest „nimic” ascunde multa durere si suferinta. Nu te mai ascunde si spune tot.
– Nu am ce sa-ti spun…Niciodata nu ai sa poti intelege ce simt, ce am simtit, ce am sa vreau sa simt vreodata si ce imi doresc eu cu adevarat.
– Raspunde-mi doar la o intrebare. Crezi in tine? Sau ai crezut vreodata in ceva la care sa nu vrei sa renunti?

Doar m-a privit. Am vazut cum si-a inghitit cuvintele. Stia ca am dreptate si nu dorea inca sa o recunoasca. Nu mi-a mai zis nimic. Am stat si ne-am uitat unul la celalat si totul in jurul nostru a inceput sa mora incetul cu incetul. Am ramas doar noi, intr-o lume peste care domnea acum linistea.

Oftatul lui anunta ca vrea sa inchidem subiectul. Nu am facut altceva decat sa astept sa inceapa altul sau chiar mai bine, sa se dea batut si sa spuna ce are pe suflet. Dar nu s-a intamplat asta.
Cu un gest grabit si-a aprins tigara si mi-a spus ca pleaca. L-am privit plecand si in ochi mi-au aparut lacrimi. 
Nu exista un sfarsit pentru ceva ce nici nu a inceput. Nu exista un „ce ai” fara un raspuns sec, incarcat de durere.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

7 comentarii

  1. Dar poate o sa inceapa ceva.. cine stie.. of

  2. Sau poate nu…

  3. Mi se intampla de multe ori sa se uite cineva la mine si sa intreb "ce e?", primind acelasi raspuns. De ce ar fi "ce ai?" mai presus?
    Un sfarsit pentru ceva ce nici nu a inceput exista, este un inceput 🙂 cauta-l, trebuie sa fie pe aproape (acel inceput)

  4. Atunci o sa incept sa caut inceputul. Sper sa dau de ceva totusi.

  5. Cine cauta, gaseste.

  6. Spera, e tot ce iti trebuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *