Blog

Ce sunt lacrimile?

Asta e o intrebare capcana chiar si pentru mine. Are mai multe raspunsuri, si nu toate se leaga intre ele.
Ce sunt lacrimile?
Sunt acele sentimente pe care nu le mai putem tine in noi si astfel ies la suprafata.
Sunt ploaia sufletului, cand acesta iubeste si simte ca este iubit.
Plang acei oameni care iubesc sau care asteapta ceva ce nu o sa se intample. Plang acei oameni care nu-si pot pierde speranta, desi drumurile lor sunt infundate. Plang acei oameni care asteapta, care au iubit candva, sau acei oameni care nu au reusit niciodata sa afle ce e dragostea. Plang acei oameni carora le este dor. Plang acei oameni care au fost puternici prea mult timp in timp ce „slabii” plang si ei.
Si eu mai plang din cand in cand. Sigur plangi si tu. Eu plang de dor. Eu imi plang inima si sufletul pustiu. Eu plang ziua de maine, care deja face parte din trecut.
Dar tu? De ce plangi? Ce inseamna pentru tine lacrimile?

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

18 comentarii

 1. Eu nu plang… probabil m-am obisnuit sa tin totul in mine.

 2. De ce, Tibi? Nu e bine deloc să faci asta. Găsește o persoană de încredere cu care să împărtășești totul. Pare imposibil la început, dar în majoritatea cazurilor oamenii pot atinge imposibilul. :*

 3. Neah, nu as avea pe cine. Si oricum nu ma ajuta sa povestesc, nu e ca si cum s-ar rezolva vreo problema.

 4. Dragul meu, poate nu te ajută dar îți poate ridica moralul. E ca și când ai vorbi cu tine, doar că o faci cu voce tare și nu doar în gând. Și uneori sfaturile primite ajută. Măcar te descarci, faci loc unei alte încărcături emoționale să zicem care trebuie să vină. Dar te ajută, nu cum am visa noi, dar în cantități mici și câteodată puternice:*.

 5. Tot ramane problema sa gasesc persoana respectiva…

 6. Uneori ne săturăm până peste cap de căutat, dar nu știm să căutăm bine aproape de noi. Mereu acel cineva stă lângă noi. Dar din cauza problemelor adunate nu ne dăm seama de asta..

 7. Am auzit frazele acestea de atatea ori, incat imi starnesc rasul. Arat eu a om care sa nu stie ce are langa el?

 8. Nu. Nu arăți a astfel de om. Doamne ferește. Dar vezi? Toți primim aceeasi replică, formulată sau nu altfel. Și suntem prea preocupați ca să dăm un răspuns cum că știm deja ce avem lângă noi. Dar te-ai gândit vreodată că poate domina superficialitatea fără să ne dăm seama? Nu vreau să mă înțelegi greșit. Nu te consider un om superficial. Te pot numi special chiar. Dar, ți-ai pus vreodată întrebarea asta: De ce oamenii își repetă aceleași lucruri? De ce își spun aceleași fraze? Cu ce îi ajută? Îți dau răspunsul meu: Mă ajută să văd că nu m-am gândit destul și nu am căutat destul. Sau dacă am făcut-o, nu pe unde trebuia. Oftez și o iau de la capăt atunci. Poate că răspunsul meu e irelevant, dar știu că și eu pun aceeași întrebare și dau răspunsul tău de asemenea.

 9. Pentru mine problema e ca oricat as cauta, oamenii sunt aceiasi. Nu se schimba si nu ma ajuta cu nimic sa o iau de la capat, in fond de cate ori pot cunoaste aceiasi oameni ca sa imi schimb parerea despre ei, macar?

 10. Oamenii nu se schimbă, întradevăr. Dar, din propria experiență ți-o spun că, odată ce te confesezi unui suflet, "îl domesticești". Face și el asta. Și așa nu se schimbă el însuși. Ci tu pe el.

 11. Interesanta teorie, dar din propria experienta iti spun ca nu functioneaza :)) mi s-a intamplat des cand eram mai mic. Si poate ca o sa spui ca nu am stiut sa aleg oamenii. Dar trebuie sa te aleaga si ei pe tine 🙂

 12. Nu spun asta. Ai și tu dreptate:).

 13. Stiam…

 14. Pentru mine, lacrimile sunt emotii. Sunt metoda mea de a-mi varsa amaru' cand simt ca nu mai pot. N-o fac prea des, ce-i drept.
  Eu imi plang trecutul, imi plang, uneori, singuratatea, neputinta… plang pentru ca am asteptat prea mult, pentru ca mi-e dor, pentru ca pierd. Nu demult plangeam si eu de dor, dar mi-a trecut…

 15. E bine că ți-a trecut de dor… Mie încă nu…

 16. Anonim spune:

  Eu plang pentru ca fara sa vreau si fara sa imi dau seama ranesc oameni pe care ii iubesc
  Plang pentru ca rautatea pe care o am in suflet nu ma lasa sa traiesc cum as vrea
  Plang pentru ca am fost candva o copila inocenta si viata m-a transformat intr-o scorpie

 17. Dar iti va trece, mai devreme sau mai tarziu 🙂

 18. Sper… Mulțumesc că ai trecut pe aici:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *