Blog

Sono qui (Sunt aici)

Poate am lipsit, poate m-am indepartat de tot, poate…nu stiu.
M-am schimbat? Iar? Nu mai vreau. Ma simt singura dar in acelasi timp fericita. Poate mi-e mai bine asa. Poate ca asta merit.
Eu sunt aici pentru mine. Eu sunt aici pentru ca am nevoie de mine.
Nu mai vreau sa plang pentru nimic, pentru cineva care nu merita. Nu mai vreau sa fiu trista. Vreau sa-mi traiesc viata din plin, vreau sa am mereu zambetul pe buze.
Sa fiu nesimtita si sa nu-mi pese? Nu pot sa fac asta, oricat de mult as vrea. Asta sunt eu. Sufar ca o fraiera, plang pentru nimicuri si am o viata plina de probleme.

Sunt eu, cea care asculta problemele celorlalti si incearca sa le rezolve. Sunt eu, cea care te lasa sa plangi pe umarul ei si te consoleaza.
Sunt aici. Acum si pentru mine.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

10 comentarii

 1. Dar mereu vei fi aici?..

 2. Promit să fiu mereu aici.

 3. Eu vreau sa fiu aici pentru tine, nu esti singura 🙂

 4. Anonim spune:

  Cea mai importanta persoana pentru tine trebuie sa fii chiar TU. Trebuie sa te pui mereu pe primul loc pentru ca orice/oricine altcineva are locul lui…secundar.
  Sfat : fii mereu acolo , pentru tine si nu iti refuza niciodata nimic

 5. Îți mulțumesc mult! Te pup și te îmbrățișez!

 6. O să-ți ascult cu drag sfatul:*

 7. Nu ai pentru ce >:D<

 8. Şi eu vreau să fiu aici pentru tine . Dar cel mai important e să fii TU acolo pentru tine . Şi ştiu că poţi face asta . :*

 9. Mulțumesc!:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *