Blog

2012- the end

E ultima scena din aceasta piesa de teatru numita 2012. A fost o sceneta greu de jucat, cu personaje multe si intamplari triste scrise in scenariu.
2012 a fost pentru mine un an greu, cu multe peripetii, mai multe rele decat bune. Viata mea s-a schimbat si a revenit pe drumul cel bun in acest an; m-am luptat cu mine si nu de fiecare data am castigat.
A fost in acelasi timp si un an frumos; am cunoscut multe persoane minunate, cu una dintre ele terminandu-mi anul cu bine.
Voi intra pe deplin implinita in anul 2013.
Multumesc tuturor celor care si-au facut griji pentru mine cand eram pesimista si trista. Multumesc ca m-ati incurajat dragilor. Vreau sa va anunt ca sunt pe deplin fericita pentru ca am gasit persoana care ma poate face fericita.
Va doresc un an nou cat mai bun, plin de impliniri. Sper sa fiti si voi fericiti asa cum sunt eu acum. Dar sa nu uitati sa va pierdeti speranta! Uneori se lasa mai asteptata decat credeti.

Cortina cade peste 2012.
Actorii asteapta in liniste.

***Aplauze***

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

5 comentarii

  1. Actorii asteapta urmatorul act – 2013! Un an cat mai bun copila :*:*!

  2. La fel si tie draga mea:*

  3. trezirea…somnul e pt puturosi…) ..eu te citesc si tu dormi?..) asta da..respect ))))

  4. :)) m-am trezit, m-am trezit:))

  5. ))) neata ..tie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *