Blog

Din nou

Suntem din nou impreuna. A mai trecut un an…si vorbesc deja de parca as avea blogul de o viata. De fapt a trecut doar un an de cand suntem impreuna.
Am vrut de atatea ori sa ma retrag, sa fac in asa fel incat Atitudine Slaba sa para doar un vis de mult uitat, dar nu s-a putut. Nu m-a lasat inima, dar nici voi. Si poate asa e mai bine. Sa nu ne despartim inca.
Dragilor, ma bucur ca nu v-am parasit. In cateva zile, in ultimele dintr-un an chinuit, fara de speranta, am primit cel mai frumos dar posibil: fericirea.
Acelasi lucru va doresc si voua pentru ca meritati sa fiti fericiti.

Suntem din nou impreuna, gata de un an lung si plin de realizari. Sunt aici doar pentru voi, si impreuna cu voi vreau sa incep anul bine.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

7 comentarii

  1. La multi ani, frumoasa Denisa! Sa ne scrii mereu si sa nu ne uiti, pentru ca scrii frumos si plin de sens!

  2. La multi ani si tie, draga Tibi! Multumesc pentru cuvintele frumoase:*

  3. Le meriti! Multumesc pentru urare >:D<

  4. Eu ma bucur ca esti aici 🙂 nici nu se putea altfel

  5. În sfârșit, ești fericită 😀 La mulți ani și un an cât mai frumos! :*

  6. Multumesc, asemenea, draga mea. Se pare ca ma bucur in sfarsit de fericire

  7. Eu ma bucur ca te-am cunoscut:*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *