Blog

Castigi, pierzi, dar scrii!

Cam asta se intampla acum pe MWB: e veselie si suntem adunati sa scriem catrene, sa ne punem mintea la contributie intr-un mod chiar ingenios si in acelasi timp sa ne distram.

Sunt multe catrene, si pentru mine, care maine la 7 o sa fiu probabil in banca la ora de germana visand frumos, e „linistea ce vine inainte de furtua”, in cazul meu furtuna fiind scoala.

Sincer as sta toata noaptea si mi-as stoarce creierii sa gasesc rime cat de cat bune, versuni in care sa cuprind si cele cinci cuvinte magice: ele, lacrimi, stau, masa, stiri.

E o joaca ce te ajuta sa te relaxezi intr-un mod diferit; si cand spun diferit ma refer la faptul ca in acelasi timp dai frau liber imaginatiei si incepi sa scrii. Chiar e un mod interesant de a sta.

Doritorii sunt asteptati alaturi de noi sa scrie catrene!

Regulile sunt simple:

  • Primesti 5 cuvinte;
  • Faci un catren;
  • Raspunzi la alte catrene preluand ultimul vers dintr-un alt catren;
  • Cu cat reusesti sa scrii mai multe catrene, cu atat ai sanse mai mari sa castigi;
  • Castigatorul va fi cel care are scrise cele mai multe catrene.

Ce mai astepti? Intra aici! Te asteptam: http://www.mostwantedblog.org/2013/01/13/cafeaua-de-seara-mergem-inainte/

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *