Blog

Noi

Iubitule, iti amintesti ziua in care ne-am cunoscut? Era o zi banala, calduroasa ca toate celelalte zile se vara. Stateam unul langa celalalt pentru ca tu nu mai aveai loc altundeva si nu am facut prea multa conversatie.
A trecut o vara intreaga in care nu ne-am vorbit, si alte 2 luni in care am vorbit cate putin. Pana cand…lucrurile au inceput sa se aprinda intre noi, dar eu am avut curajul sa o spun prima. A fost ok, pentru ca nu am mai avut probleme dupa cand vine vorba de contactul vizual.
Dar tu, ai un farmec aparte. Acum esti al meu si nu vreau ca nimeni sa incerce sa ne desparta.
Mi-am gasit in sfarsit linistea.
Mi-am gasit in sfarsit locul.
Mi-am gasit in sfarsit jumatatea.
Te iubesc!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

4 comentarii

  1. Sa iubesti si sa fii iubita.. cel mai minunat sentiment! Meriti tot ce primesti acum :*

  2. Multumesc, draga mea!;*

  3. Foarte frumos . Ma bucur ca esti fericita , dragostea e cu adevarat frumoasa , esti norocoasa.
    P.S : Dragut blog. :d

  4. Multumesc frumos, draguta:*. Si mie imi place blog-ul tau. <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *