Blog

O chema Diana si avea vise mari.

Sa va spun povestea Dianei, o fata frumoasa cu ochi cenusii de numai 7 anisori.
Diana fusese mereu diferita de celelalte fete inca de la primii pasi in viata. S-a nascut in anul Maimutei in horoscopul japonez si elementul ei era apa. Era plina de apa, ceea ce o facea o persoana foarte optimista si isteata.
Diana avea de mica vise marete: la 4 ani isi dorea sa se faca actrita pentru ca ii placea sa mearga la piese de teatru cu bunica ei si era uimita de costumele frumoase ale actorilor. I se parea o viata minunata pentru ca asa avea ocazia sa vada si lumea si sa cunoasca cat mai multe tari. Cand a implinit 6 ani, visul ei era cu totul altul. Cand deschidea primul abecedar si-a dat seama ca ar fi nefericita intr-un teatru. S-ar simti ca intr-un circ si nu ar mai fi avut niciodata sentimentul de „acasa” nicaieri in lume. Asa ca a hotarat sa devina scriitoare.
La scoala invata bine si de fiecare data stia ce litera urmeaza sa invete. La inceputul clasei a doua, Diana scria primele ei poezii in revista scoli.

*

Anii au trecut si Diana s-a facut fata mare, avand aceleasi trasaturi fine si ochii la fel de cenusii. Pe parcursul anilor de liceu a continuat sa scrie, desi timpul o presa mai mereu. Dar asta era placerea ei si scria de cate ori avea ocazia.
La implinirea varstei de 23 de ani, Diana si-a schimbat complet viata facand un legamant cu un barbat cunoscut in facultate. Era pur si simplu absorbit de poeziile si poemele ei, incat dragostea pentru poezia a devenit mai apoi dragostea pentru Diana.
La aproape un an de la casatorie, Diana a reusit sa isi duca la bun sfarsit visul de care a tras atata timp si a publicat prima ei carte de povesti. Erau povesti simple, genul de povesti pe care parintii sau bunicii trebuie sa le citeasca nepotilor sau copiilor inainte de culcare. Cartea a avut un mare succes si Diana a fost tare fericita.

*

Au mai trecut doi ani si Diana a primit o rasplata neasteptata pentru succesul ei: o fetita. Fetita ii semana leit si luase de la mama ei ochii minunati si unici.
Acum Diana scrie pentru fetita ei pentru ca viata ei era acum traita prin ochii copilei.

Tu cum o vezi pe Diana?

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

8 comentarii

  1. Mă simt de parcă m-ai descris pe mine :))

  2. Uhh, cine stie. Poate peste ani vei povesti fetitei tale ca am avut o revelatie:)). Am avut un nume in cap si a iesit asta;))

  3. Norocoasa Diana, ce pot sa zic 😀

  4. Asta cam asa e:D

  5. Am avut un deja vu în legătură cu ultimul post al Dianei când am început să citesc postul. Da, happy ending, sună mereu bine.

  6. Asa ar si trebui, nu? Happy ending. ^^

  7. Da, sunt simpatice. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *