Blog

Tutun pe buze

Imi ascundeam fata in ceasca de cafea cand tu ai aparut. Nu mi-am putut ascunde zambetul ce mi-a luminat fata cand am vazut ca usa se deschide si apari tu. Mi-ai zambit de asemenea in timp ce eu lasam ceasca pe masa. Ai tras usor scaunul si te-ai aplecat sa ma saruti. Pe buzele mele ai gasit gustul de cafea care iti placea tie.
Te-ai asezat langa mine si mi-ai facut semn sa-ti dau mana. Am crezut ca te vei uita la inelul meu, inel pe care nu il mai vazusesi pana atunci. Dar de data asta nu curiozitatea cerea mana mea, ci inima ta. Mi-ai cuprins palma cu ambele maini si dintr-o data m-am simtit fragila si in acelasi timp protejata. Am stat mult timp si ne-am privit doar mainile. Pana cand ai reusit tu sa spargi tacerea dintre noi, eu deja eram prinsa in capcana ochilor tai migdalati.
Mi-ai spus cateva cuvinte si te-ai aplecat usor spre mine. Buzele tale au atins buzele mele si parca lumea s-a spart in jurul nostru ca un glob si cioburile au cazut pe jos. Nu ne-a pasat. Eram impreuna unul langa celalalt si asta conta. Te-ai retras usor, cu privirea inca atintita in ochii mei. Ti-ai scos pachetul de tigari si l-ai lasat pe masa. Am mai vorbit putin si ti-ai aprins o tigara. Ai facut cateva cerculete pentru mine, stiind ca eu nu pot sa fac. Le adoram si le urmaream piruetele prin aer inainte ca ele sa dispara.
M-ai prins iar de mana iar eu mi-am lasat capul pe umarul tau.
– Pot sa dorm pe tine?
Tu ai ras si m-ai sarutat usor pe par, pe frunte, pe buze…
Cunoscutul miros de tutun era pe buzele tale.
Buzele tale sopteau acum povestea lor la urechea mea.
M-ai sarutat repede si ti-ai mai aprins o tigara…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *