Blog

Sa planga altii pentru mine

Puterile mi s-au epuizat. Am ajuns la limita limitelor si ultimul gram de rabdare s-a dus. M-am saturat de bagaciosi, m-am saturat de parinti absurzi, m-am saturat de viata, m-am saturat sa plang.
Am plans destul. Dar gata; de astazi cortina cade peste mine. De astazi piesa asta de teatru nu se mai ruleaza pentru ca spectacolul a fost anulat.
Daca e sa plang, sa plang de fericire. Sa plang pentru persoana care mi-a impotmolit sufletul in iubire, sa plang pentru fiecare sarut dulce pe care il primesc. Daca e sa plang, sa plang pentru ei, putinii prieteni adevarati care mi-au mai ramas in preajma. Stii, nu exista prieteni buni; exista doar prieteni. Un prieten bun mereu de va dezamagi la final. Un prieten va fi alaturi de tine ori de cate ori va putea.
Gata. De astazi actorii isi strang decorul, recuzita, pentru ca scena nu o sa mai ruleze niciodata.
Lacrimi? Ce sunt lacrimile? Sunt bucati din sufletul meu, bucati pe care nu mai trebuie sa le pierd.
Sa planga altii pentru mine. Eu am plans destul pentru cine nu merita. Am varsat prea multe lacrimi si sufletul meu a fost mult timp descompus. Dar s-au dus vremurile alea.

Fata cu ochii de jad.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

1 comentariu

  1. Plangi lacrimile celor care n-au putut sa intalneasca stelele.Oare nu e acesata suprema forta de vindecare, de purificare, de mantuire?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *