Blog

Cum iubesc femeile

Femeie fiind iubesc pasiunea şi misterul. Orice bărbat ar trebui să ştie aceste lucruri despre femeie, pentru că doar aşa o va putea impresiona.
Femeia e în primul rând o fiinţă dificilă câteodată: faci ceva şi realizezi când e prea târziu că ai făcut o prostie, deşi credeai că ei o să îi placă.

” Dacă aş fi bărbat, nu aş „agăţa” o femeie pe stradă. M-aş ţine pur şi simplu după ea, şi azi, şi mâine, şi i-aș arunca zâmbete timide de fiecare dată când i-aş întâlni privirea. Aş afla care este cafeneaua la care merge cel mai des cu prietenele ei şi aş sta acolo, în linişte, aşteptând. Aş citi un ziar în timpul acesta şi când ea ar apărea aş uita complet pe ce lume trăiesc. Dacă şi ea ar simţi ceva pentru mine, m-ar privi şi mi-ar zâmbi amabil, fără să se aşeze la masa mea. Dacă sentimentele nu mi-ar fi împărtăşite, aş pleca şi nu aş mai insista, deşi m-aş gândi la ea în fiecare zi.
Dacă aş avea ocazia aş intra în vorbă cu ea, ca şi când am fi aşteptat acelaşi tren pe peron; ea mi-ar răspunde politicos şi inima mea ar pluti mai sus de al nouălea cer. Aş afla unde stă şi i-aş lăsa în cutia poştală scrisori anonime şi flori în faţa uşii. Sunt gesturi demodate, dar o femeie le va aprecia mereu.
Când s-ar lăsa cucerită aş merge să o conduc acasă după ieşirile noastre şi aş aştepta vreun mic semn care să mă facă să merg mai departe. I-aş săruta tandru mâna la plecare şi i-aş lăsa câte un mesaj de noapte bună în fiecare dimineaţă. I-aş trimite eu mesaje, pentru că ştiu că ea aşteaptă să fac primul pas.
Iar dacă ar fi a mea, aş sta cu ea ghemuită la pieptul meu pentru totdeauna, iar eu, un suflet împlinit i-aş şopti cât o iubesc şi i-aş dărui sărutări calde pe frunte, pe oraji, pe buze…”


Calipso.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

12 comentarii

 1. Stii care e culmea? ca daca ai face tot ce ai spus tu aici, femeia aceea ar crede ca esti obsedat/a :))

 2. Nu neaparat. Asta sunt lucrurile pe care mi le-as dori eu. Si…ai net?:))

 3. Stiu ca e ceea ce ti-ai dori tu si este foarte frumos… Da, am net 😀

 4. De ar deveni si realitate dorintele mele…

 5. Poate vor deveni candva. Ai totusi o varsta frageda si – implicit – toata viata inainte, care e graba?

 6. Nu e nicio graba, dar… singuratatea nu e o solutie. Nu conteaza varsta 😀

 7. Nu e ca si cum ai putea alege, sincer… adica na, poate daca esti fata ai tot timpul pe cineva care te admira, macar in secret, dar asta nu inseamna si ca ar fi bine sa ii acorzi acea sansa… ca baiat, cu atat mai mult e mai greu sa gasesti pe cineva. Plus ca de multe ori acordam sanse cui nu trebuie si inchidem ochii cand apar persoanele care ar merita 🙂

 8. Da, asa e. Aparentele inseala, dar noi trecem peste aceasta regula sa zic asa si tot pe noi ne doare cand dam cu capul de sus.

 9. Pai da, dar… ai prefera sa nu ai incredere in nimeni si sa fii mereu nefericita sau sa te lasi inselata si macar sa ramai cu cateva amintiri frumoase?

 10. Amintirile ar ramane oricum…si nu intotdeauna cele frumoase raman frumoase pana la sfarsit.

 11. Depinde de preferintele fiecaruia…

 12. Da, ai dreptate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *