Blog

Pregătirea

Se lasă seara. Ea, plină de grație, își înfășoară prosopul în jurul corpului fragil și intră în baie. În scurt timp e învăluită de aburii dușului și ea se relaxează complet, lăsând la o parte toate problemele.
Când iese din duș își șterge cu mișcări lente părul ud, îl prinde într-o coadă în mijlocul creștetului și își acoperă corpul cu halatul ei dantelat.
Stă puțin pe gânduri și după scurt timp se așează în fața oglinzii. Își șterge fața fină cu un șervețel umed și își acoperă cearcănele cu fondul de ten potrivit ei. Apoi, luând în mână un bețișor, trasează discret cu roșu conturul buzelor ei pline. Un roșu ceva mai intens îi acoperă acum buzele, iar ea, grațios, mușcă dintr-un șervețel pentru a înlătura cantitatea nedorită.
Ochii ei migdalați sunt conturați cu grijă de un dermatograf verde ca jadul; un strat subțire de machiaj poposește acum pe pleoapele ei fine și sclipiri pale se întrezăresc printre genele ei lungi.
Machiajul e gata. Acum, părul ei lung și blond cade în bucle grele pe spatele ei zvelt; frumusețea ei incomparabilă radiază parcă în orice mișcare a ei.
Dar hainele? Ce haine să poarte pentru această întâlnire? Deschide dulapul și scoate un umeraș pe care se odihnea o rochie neagră, cu spatele gol, seducătoare. Aruncă halatul de pe ea și își acoperă trupul cald cu mătasea fină. Pantofii cu tocul cui de 10 nu lipsesc, dar parcă ceva lipsește.
Își mai privește o dată frumusețea în oglindă și remarcă absența cerceilor. Din vechea cutie de bijuterii scoate un set de semiprețioase și lasă pietrele să-i împodobească gâtul și urechile.
Acum e pregătită.

Calipso

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Frumos <3

  2. Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *