Blog

Doar 2 ore

Nu am apucat ieri să vă urez o primăvară frumoasă. Am avut alte idei în cap şi le-am lăsat pe ele să prindă viaţă.
Vă doresc acum o primăvară frumoasă, plină de iubire şi bucurii, chiar dacă pe undeva prin ţară, ca şi la Piatra- Neamţ, încă ninge.
Sunt emoţionată pentru că în două ore este ziua mea. Aştept momentul acesta de câteva săptămâni şi am reuşit să scot din sărite mulţi oameni, spunând o săptămână întreagă: Duminică este ziua mea!!!!!!!

Fac doar 16 anişori, dar pentru mine sunt destul de importanţi. Nu ştiu exact de ce sunt atât de entuziasmată, dar abia aştept să spun că am 16 ani şi nu 15. Ultimul an a decurs excelent şi nu pot da vina decât pe nişte persoane minunate care mi-au săpat adânc în suflet şi s-au stabilit acolo, şi pe voi. Voi mi-aţi făcut fiecare zi mai frumoasă.
Acum mă reîntorc la numărat. Pot spune că numărătoarea inversă a început.
Să ne citim cu bine!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

8 comentarii

  1. La multi ani si la cat mai multe cuvinte! >:D<

  2. La multi ani si aici copila frumoasa :*

  3. Multumesc frumos:*

  4. Multumesc din suflet:*

  5. Denisa, implinesti o foarte frumoasa varsta…iar toata cuvintele par a fi de prisos.
    La multi ani si o primavara plina de liniste sufleteasca !

  6. Mulțumesc frumos!:)

  7. Cu intarziere…sweet sixteen , una din cele mai frumoae varste, imi amintesc perfect ce am simtit si te inteleg:D

  8. Mulțumesc, chiar e o vârstă frumoasă 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *