Blog

Mi-e frică de mâine.

Cerul e senin, soarele e pe cer, căldură e afară, dar nu și în suflet.
S-au întâmplat atât de multe în două-trei zile, în câteva ore, încât pot să mă gândesc la ce e mai rău pentru următorul minut.
A revenit dorul pe care îl credeam plecat. Am crezut că s-a dus și că nu mai există, cel puțin nu pentru tine. Mi-e frică; dacă iar îmi dai speranțe, dacă iar îmi lași sufletul să se înalțe fericit spre cer, crezi că o să-mi fie bine? Crezi că lăsându-mă în pace, pe partea cealaltă, crezi că mi-ar fi bine?
Te-am iubit. Te iubesc și probabil încă o s-o mai fac mult timp. Pentru tine duc în suflet o iubire necondiționată.
Te-am pierdut de câteva ori, dar de fiecare dată te-ai întors și ți-ai cerut scuze, spunând că ne este mai bine la amândoi împreună… Of, câte probleme îți poate cauza amorul.
– Ce e amorul?
– Amorul? Un lung prilej pentru durere.
Mi-e frică de mâine; mi-e frică să nu te pierd din nou.

Calipso.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *