Blog

Femeie

Considerată mereu sexul cuminte, femeia dă dovată de multă putere încă de la începuturi. De ce spun asta? Pentru că e adevărat. Eva a avut puterea necesară să-l convingă pe Adam să muște și el din măr.
Mulți bărbați consideră femeia o jucărie pe care o pot folosi doar în pat sau doar ca să-și atingă scopurile. Puțini sunt bărbații care apreciază în totalitate calitățile unei femei, nu doar cele de „jucărie”, cât și cele de mamă, de soție, de prietenă.
Femeia: o personalitate puternică, stăpână pe sine, capabilă să pornească și să oprească o dispută între doi bărbați.
Femeia: frumoasă, capabilă să cucerească orice bărbat dorește.
Femeia: devotată și sinceră, capabilă să câștige încrederea oricui.
Femeia: ispita pe două picioare, rafinată și misterioasă.
E greu să fii femeie; e greu să treci prin nenumărate dezamăgiri, e greu să te ridici de una singură și să-ți privești reflexia în oglindă după ce ai plâns și ți s-a întins rimelul.
Frumoasă și inteligentă, corectă și în căutarea perfectului. Pe scurt, femeie.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

7 comentarii

  1. Proud to be a woman!

  2. Așa și trebuie!

  3. Doar barbatii adevarati recunosc faptul ca femeile pot fi mai puternice decat ei si doar femeile inteligente sunt constiente si stiu sa se foloseasca de atuul asta. Din pacate, persoanele din categoriile astea sunt cam greu de intalnit. 🙂

  4. Așa e. Sunt cam greu de întâlnit, și dă-mi voie să adaug că sunt greu și de potrivit.

  5. Frumoasa postare 😀 mi-as dori sa ma regasesc mai mult in ea..

  6. Trebuie să te regăsești mai mult în ea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *