Blog

I’ll be fine, just not today

Nu ştiu când o să revin. Probabil când o să îmi pun gândurile în ordine pentru a nu ştiu câta oară, când o să respir din nou aerul curat fără să mă gândesc că o fac pentru ultima oară.
A fost o săptămână mult prea grea, obositoare şi plină de presiune pentru mine şi am nevoie de odihnă din toate punctele de vedere.
Nu voi pleca de tot. Voi fi aici să vă las comentarii, aşa cum obişnuiesc să o fac, voi fi aici să votez articolul preferat la Blog Power 61.

Încerc să mă pun pe picioare cât mai repede cu putinţă. O să fiu bine, doar că nu acum, nu azi, şi probabil nici mâine.

Să ne citim cu bine! Aveţi grijă de voi!

Denisa.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

5 comentarii

  1. nu te cunosc, dar o sa fie totul bine sa stii :*

  2. Multumesc pentru sustinere 🙂

  3. Abia astept sa revii , intre timp eu o sa recuperez ceea ce am pierdut de pe blog-ul tau si o sa te astept cu drag.
    Vindecare rapida !>:D<

  4. Multumesc frumos, Alexandra:*

  5. Anonim spune:

    Uneori raman absolut surprinsa cand gasesc, intamplator, persoane care simt ceea ce am simtit si eu. Am crezut initial ca tot ceea ce traim este unic, dar exista atat de multe situatii ametitor de asemanatoare! Ceea ce vreau eu sa iti spun, desi nu te cunosc, este sa scrii, sa scrii acum, cat esti trista, pentru ca atunci cand vei fi fericita sa scrii din nou si sa iti demonstrezi tie ca poti lega cateva fraze poetice si atunci cand simti ca nu cade cerul peste tine. Eu inca mai incerc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *