Blog

Fugim de noi

Mă aşez pe marginea patului cu lacrimi în ochi şi deschid albumul amintirilor. Te-ai schimbat mult. Sau poate eu m-am schimbat? De obicei eu recunosc când mă schimb, iar dacă acum nu recunosc schimbarea, nu cred că e de bine. Mai dau încă o pagină plină cu memorii şi parcă o greutate mi se aşează pe suflet. Câte zile au trecut de când nu ne-am mai vorbit? Câte zile au trecut de când nu am mai primit niciun salut plictisit peste umăr? Câte zile? Nu am destule degete şi nici dacă mi le dai şi pe ale tale nu le putem număra. Eşti mulţumit sau nu unde s-a ajuns, asta o ştii doar tu.
Ştii…sunt visătoare, dar realistă; nu pot spune că m-am gândit prea departe şi odată ţi-am şi zis că e o absurditate să visez la o relaţie veşnică… dar crezi că merit? Că merităm despărţirile astea ameţitoare? Crezi că ne fac bine?
Dragule, îţi spun eu: nu fac decât să ne distrugă; ne fură vise, ne zdrobesc speranţe. Ne fac să ne fie frică de propria reflexie din oglindă.

Mai învârt o filă din viaţa mea şi dau din nou peste tine şi peste toate amintirile frumoase de care am avut parte împreună. Nu-mi mai pot controla lacrimile şi le dau frâu liber să curgă pe obrajii mei. Privesc peste paginile albumului, conştientizând că sunt doar nişte foi goale pe care memoria mea developează amintiri.
Tu nu observi? Încercăm să fugim de noi şi nu ne iese! De fiecare dată când spun că am scăpat fără vreo privire de a ta, faci ceva şi îmi sari în cale! Ce să facem dacă încercăm să aruncăm la gunoi ceva ce am clădit împreună?
Nu am nicio pretenţie; nu cred că ar trebui să am. Dar când te văd, vreau să-ţi adresez o întrebare: Doar eu sunt cea invadată de amintiri? Dacă da, atunci eşti un om fără suflet.


Mă pierd în mii şi mii de gânduri şi las albumul să-mi cadă din mâini.
Vreau să uit de tine…
Unde să ne mai ascundem când fugim de noi?


Calipso.
” Tot ceea ce îmi doream am obţinut în ziua în care nu mi-am mai dorit. „

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

3 comentarii

  1. Frumos.. felicitari !

  2. Multumesc!

  3. Nu cred ca ai cum sa uiti un om cu care ti-ai petrecut o perioada de vreme , mai ales daca acolo s-au investit sentimente pretioase. Degeaba va luati partea voastra de caramizi ce au cladit candva zidul relatiei voastre , sunt inutile daca nu sunt unite..

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.