Blog

I fucking love you.

Today is the day…

Cu aceste cuvinte a început ziua de astăzi. Mi-am luat inima în dinți și am trimis mesajul care avea să-mi schimbe nu doar ziua, poate și viitorul. Răspunsul a fost unul sec exact cum îmi imaginam, dar nu mi-am pierdut speranța.
Ajunsă acasă am aranjat cu grijă punguța de cadou, cadoul lui și am mai trimis un mesaj: – Plec la 4 fără ceva. Te sun atunci sau când mă întorc? – Acum, când pleci. Inima mea stătea în piept să sară, urcând și coborând din gât până în stomac. 
Am plecat puțin agitată de acasă și am sperat că totul va fi așa cum am plănuit eu. Era cu un prieten și am așteptat în liniște să se despartă. M-a îmbrățișat parfumul lui și a așteptat curios să vadă ce vreau să-i vorbesc.
A fost tare surprins când a văzut că nu vreau să vorbesc ci să-i dăruiesc ceva. Era uimit de gestul meu și s-a uitat curios la conținut. I-a plăcut și eu am fost mulțumită.
M-a amețit cu parfumul lui și când buzele lui au atins pielea obrazului meu am simțit cum focul îmi cuprinde tot corpul. Pasiune. Foc. Dorință. Eram pierdută în brațele lui și nu vroiam să mă mai desprind de el niciodată.
Fluturii amorțiți din burta mea au prins atunci iarăși viață și toate minciunile conștiinței mele s-au spart.
Te iubesc și nu am încetat niciodată să fac asta. Ești fericirea mea și unica persoană care mă face să zâmbesc. Ești sprijinul meu și prietenul meu. Ești lacrima ce-mi spală în treacăt obrazul. Ești bobocul înflorit al iubirii mele. Ești tu, aici, aproape, dar destul de departe încât să nu fii al meu. Și totuși ești al meu. 
Te iubesc nespus.

Leșin…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Anonim spune:

    Genial! 🙂

  2. Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *