Blog

Nu azi.

Recitesc acele conversaţii care mi-au ocupat multe ore din ultimul an. Să fie oare deja atât de scurte? Când a trecut timpul ăsta? Parcă ieri mă întrebai care e culoarea mea preferată, şi uite că azi plâng că totul o să se mute la distanţă în curând.
Aruncându-mi acum ochii peste romanele făcute împreună, las lacrimi să ude tastatura.

Şi…nu pot. N-am starea necesară să pot scrie ceva.
Mi-e dor deja. Iubesc. Sufăr. Şi plâng.
Nu am chef azi. Poate mâine o să scriu…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

11 comentarii

 1. Stii ca la un momentdat va trebui sa renunti la acele amintiri , sa privesti alte orizonturi , sa cosi alte povesti , sa accepti ca trecutul e acolo si ca asa a fost sa fie.

 2. Am ingropat trecutul cu cine trebuie. A ramas persoana care ma face fericita si care va fi alaturi de mine si la distanta:).

 3. Iubesti? Esti sigura ca iubesti?

 4. Da, sunt sigura.

 5. Nu fii ! 🙂

 6. Oamenii stau in aceeasi casa si uneori distanta dintre ei e mai mare decat isi pot inchipui. Cat despre distanta fizica.. nu o lasa sa fie pe locul intai, daca iubesti.

 7. N-o să las ca ochii ce nu se văd să se uite! :*

 8. orice sfârșit e un nou început.. chiar așa tare iubești?

 9. Asta cam asa e… Si nu pot spune ca iubesc "asa tare". Ci simt cu adevarat ca iubesc.

 10. iubesti si azi? ..)

 11. Azi cred ca incerc sa uit iubirea. Nu mai am pe cine iubi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *