Blog

Tentația

Zilele trec, dar nopțile-s de coșmar…

Gândul tot zboară la tine și nu știe să mai vină înapoi. Știi câte lucruri am pierdut din cauza acestui aranjament? Tu, stăpân peste gândurile mele și de asemenea peste inima mea. Ce mi-ai făcut? M-ai atras în jocurile tale și m-ai făcut să nu-mi mai doresc să ies de aici. M-ai învățat cum să dau naștere unei speranțe din dorință, din obsesie, din tentație.
Nu regret nimic. Știu ce am făcut bine și ce nu, știu ce m-a determinat să ajung aici și să-mi pese. Am (re)învățat că fetele bune aleg mereu băieții răi, lăsându-se conduse de o dorință arzătoare.
Ce caut eu la tine? Ochii. Știi prea bine cum mă pierd de fiecare dată când te privesc în ochi și cât de ușor mă învârți pe degete. Caut acea lumină care să-mi arate că vezi, sau vrei să vezi, adevărul dincolo de tot ce îți arată un om. Vreau să găsesc în ochii tăi acel Nu-ți fie teamă și lasă dorința să-ți conducă mintea spre cele mai neortodoxe gânduri. Ai încredere în mine, în tine, în noi.

Să fie oare atât de simplu? Tu să-mi spui asta. Tentația mă omoară și știu că și tu vezi asta. 
Rămâne totuși aceeași întrebare: ce mă fac eu cu tine, copil?

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *