Blog

Ea nu mai vine…

Abia după ce ea pleacă realizezi că îţi lipseşte.
Observi asta doar în dimineaţa asta rece, când dai cu mâna peste perna de lângă tine şi nu simţi nimic. Te foieşti în pat şi abia când soarele ajunge şi pe noptiera de lângă pat observi praful de două degete pe care ea obişnuia să-l şteargă odată la două zile. O să se întoarcă… e prima propoziţie pe care o spui în dimineaţa asta. Toate s-au întors. Şi ea se va întoarce. Gândul acesta îţi dă viaţă şi treci mai departe. Laşi patul nefăcut, fiind sigur că îl vei găsi aranjat când te vei întoarce din oraş. Ocoleşti noptiera, doar ca să nu te uiţi încă o dată la praf, ştiind că ea se va ocupa din nou de el.

Totul e exact la fel pentru tine. Eşti setat pe ideea că va veni într-un final. Te las să te obişnuieşti cu ea. O să regreţi la un moment dat. Când te întorci acasă vrei să o strigi. Dar simţi de la uşă că ceva nu e în regulă şi te opreşti. Asculţi puţin şi aştepţi ca ea să apară din bucătărie, aşa cum o face mereu, să te strângă în braţe şi să te sărute scurt pe gât. Dar nu vine. Ea nu mai vine. O cauţi în casă, începând cu bucătăria, ca să ajungi în dormitor şi să vezi praful plutind spre noptiera deja prăfuită în lumina amurgului, şi patul răvăşit aşa cum l-ai lăsat de dimineaţă. Realizezi că eşti singur. Te simţi singur.
Abia acum te gândeşti atent la cuvintele ei de după o ceartă: Toţi bărbaţii au nevoie de o femeie. Fără o femeie nu existaţi, fără o femeie sunteţi singuri. Poate nu ştie ea totul despre maşini, poate te sună ca disperata când face pană şi habar n-are cum să schimbe roata, poate ţi-a distrus maşina şi nervii când a pus benzină în loc de motorină. De asta eşti tu bărbatul în casă, să te ocupi de maşina ei, în timp ce ea are grijă de tine ca o mamă, te aşteaptă mereu cu o mâncare caldă şi îţi suportă ieşirile.

Te simţi obosit dintr-o dată. Aştepţi, uitându-te spre uşă, dar ea chiar nu mai vine. Şi te simţi din ce în ce mai singur şi speri că poate…dar nu mai vine.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

4 comentarii

  1. Prea putini barbati inteleg asta la mometul potrivit.

  2. Mult prea putini

  3. Foarte frumos. Sunt momente in care nu se merita sa mai vina inapoi. Sperantele si regretele nu isi mai au locul.

  4. Multumesc! Sunt intr-adevar momente in care trebuie sa lasam totul in urma, sa zambim si sa trecem peste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *