Blog

Eu nu mai…

…plâng

…sufăr
…oftez
…stau tristă
…pun botu’.
O să aștept, fără să mai las lacrimile să-mi cadă pe obraji. N-o să mă mai cert cu mine din cauza lui. Mi-am făcut prea mult rău singură.

O să iubesc în continuare și o să aștept un telefon, un mesaj, un semn de la el. N-o să-l mai caut, o să-l las să mă caute când are el chef. Parcă ai spus că nu mai suferi, dar știi bine că așteptarea asta o să te doară, îmi șoptește vocea interioară. Are dreptate, dar încerc să o ignor.
O să rămân aici și o să aștept încercând să ignor durerea și să zâmbesc.
Eu nu mai fac niciun pas. Aștept să mă ajungă el din urmă.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

8 comentarii

 1. Am adoptat aceeaşi atitudine .
  Durea . Durea în draci, dar a funcţionat, aşa că am continuat .
  Poate că nu mai doare, sau poate că m-am obişnuit eu cu durerea, dar încă merge .

 2. pfuuuai, refelexia mea esti tu. :)) sa nu ajungi ca mine. te rog

 3. O să încerc:))).

 4. Durerea amorțește…asta e drăguț la ea.

 5. Ești un om minunat și meriți ce-i mai bun. Am încredere în tine.

 6. Dar cu cine te certi tu din cauza lui?

 7. cu mine… e de ajuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *