Blog

Iubirea asta…

Era liniște în cafenea. M-am așezat pe colțarul din spate ca să nu mă vadă nimeni. La masa de alături a venit un cuplu drăguț. Îi admiram; îi invidiam. Se țineau de mână și vorbeau cu voci joase.

Mi-am aprins o țigară și mă uitam discret la ei. Ea, mai mică de statură, ridica ușor ochii și zâmbea când vedea că și el se uită în jos la ea. El o săruta ușor pe frunte, iar ea radia de fericire. Se iubeau. Asta se vedea de la o poștă.
Uitasem de țigară în scrumieră. Numa’ bine, am tras și tot fumu’ mi-a intrat în ochi. Ei, drăcie, asta-i chiar bună! Acum aveam și motiv să plâng; simțeam nevoia să o fac aici și acum. Așa-mi venise. Off, ce proastă-s. Plâng din orice.

De ce oare trebuie să suferi când iubești? De ce nu poți iubi fără lacrimi? Nu se poate doar cu zâmbete, nu? Totuși râd. Uite-mă aici, plângând de la toate chichițele lui și totuși zâmbind.
Îmi plac ăștia doi. Sunt chiar drăguți. Probabil sunt la început și niciunu’ -el în special- n-a început să facă mofturi. Da’ hai că-i bine. Vrei iubirică? Suferă și luptă pentru ea, tăticule.
Știi, îmi vine să renunț. Cam des în ultimul timp ce-i drept. Dar n-o fac. Vreau să se chinuie. Vreau să-i demonstrez că pe o femeie o cucerești ușor, dar o păstrezi greu. Vreau să se chinuie.
Iar mi-a intrat fumul în ochi și plâng. Ah, pe cine păcălesc?! Mama ei de dragoste! Îl iubesc!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

13 comentarii

 1. Ce cacat ti-a mai facut acum ca incep sa ma enervez:))

 2. Aaaveeeaiii, Bianca nervoasă:)))) vorbind urât:))

 3. Ce deelicat! Cati ani ai? 🙂

 4. 16 jumate ieri:)

 5. Mulţi înaintee….şi frumoşi. 🙂

 6. Mulțumesc, asemenea:)

 7. Mama ei de dragoste… Hai, lasa, iubeste-l!

 8. L-am iubit…dar azi am pus punct:).

 9. 16 ani jumate…ma lasi fara cuv..)

 10. Intr-un sens bun sau rau?:))

 11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

 12. bun..f bun

 13. Ma bucur sa aud asta atunci 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *