SuperBlog

Iubeşte-mă azi ca să mă îndrăgostesc de tine, din nou, mâine

Hmmm…care parfum să fie? Unul dulce plin de pasiune sau unul tare care să-i spună mai multe despre mine? Nu-mi plac dulcegăriile; parfumul trebuie să spună ceva despre mine, nu trebuie să mintă. Aleg acelaşi număr 5, tare, care mă defineşte. Şiragul de perle se vede frumos deasupra decolteului în V al rochiei. Fără machiaj. Machiajul e o mască şi n-am nevoie de o mască pentru a cuceri. Vreau să fiu cât mai naturală şi să-mi arat adevărata faţă.
Când l-am văzut prima oară ştiam că o să fie ceva între noi, dar nu ştiam cât aveam de aşteptat pentru asta. În ochii lui văzusem ceva ce nu mai întâlnisem niciodată. Era acel ceva, acea super-putere pe care orice femeie o vrea într-un bărbat. Era vorba de setea de dragoste; dragoste plină de sentimente, nu un joc de o noapte. Vedeam în ochii lui iubirea pe care o purta pentru mine, dar care era încărcată de orgoliu şi nu putea fi recunoscută. Offff, bărbaţii… M-am îndrăgostit pe loc doar pentru că vedeam cât mă iubeşte. Încerca să nu o arate, dar câteodată nu reuşea. Cu acest lucru parcă se înteţea seducţia.

Nu-mi pregătisem un scenariu cu care să-l seduc. Trebuia să fiu cât mai naturală și să îl fac să zâmbească; să spun glume și să ridic sprânceana la el, știind că el nu poate să o ridice.
N-am încerca să-l cuceresc cu parfumul meu sau folosind vreun mit auzit sau citit. Am încercat să-i intru pe sub piele cu felul meu de a fi, să o iau pas cu pas și să influențez în bine baza relației noastre.

El m-a iubit pentru că i-am demonstrat că pot fi și ceea ce-și dorește el, că sunt și iubita și prietena lui, că îmi fac griji ca o mamă pentru el și îi ofer iubirea unei mame. El era totul petru mine, un al doilea punct G care mă ghida mereu luându-mă de mână și șoptindu-mi că totul va fi bine dacă rămânem împreună. Mă topeam doar ascultându-i cuvintele și privindu-l. Nu mă săturam niciodată să-l simt lângă mine, fără să facem nimic; să stăm pur și simplu și să ne privim fix în ochi, citindu-ne în ei toată iubirea. Era de ajuns să ne ținem de mână și să ne îndrăgostim mai tare unul de celălalt în fiecare zi.
Iubește-mă azi, iubito, ca să mă îndrăgostesc de tine, din nou, mâine.

Articol scris pentru Proba cu numărul 8 din SuperBlog 2013.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

7 comentarii

 1. ce frumos ai scris <3 mi-a placut fraza aceea cu masca din primul paragraf

 2. Multumesc :*

 3. Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și de a ajuta la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea, el mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbesc acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. DACĂ AȚI VĂ RUGĂM AJUTAȚI, DOCTOR SAGURU CONTACT ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și te face să te simți fericit în relația ta.
  1 LOVE SPELL
  2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
  3 FRUCTE DE FEMEI
  4 PROMOȚIE SPELL
  5 SPELL DE PROTECȚIE
  6 SPELL BUSINESS
  7 SPELL GOOD JOB
  8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

 4. STORY MY CUM MĂ ÎNTÂLNEAZĂ EXAMINAREA MEA EXTERIOR.

  Numele meu este Sofia, vreau să le spun lumii cum am primit ajutor de la acest mare om care mi-a arătat o vrajă pentru a-mi întoarce sotul, numele său, Dr. Ogundele, și astăzi sunt fericit cu soțul meu din nou, soțul meu ma lăsat timp de 3 ani și a fost cu o altă femeie în timp ce sufeream în singurătate, cât de dureros. Frații și surorile mele acolo vă sfătuiesc astăzi, încercați să vă rezolvați problema vieții și să aveți o casă bună decât să suferiți în tăcere, i-am spus acestui om că voi împărți numele și informațiile de contact pe internet, de aceea fac asta acum. el a adus înapoi pe soțul meu care a plecat timp de 3 ani în mai puțin de 24 de ore, este într-adevăr un om puternic, dr. Ogundele are puterea de a aduce pacea și fericirea vieții tale, el poate aduce și noroc, ajutor de orice fel cred și știu că Dr. Ogundele vă poate ajuta 100%. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Pentru funcțiile WhatsApp și Viber: +27638836445.

 5. Ma numesc Ted Volan, sunt din Italia. Eu și soția mea suntem căsătoriți de aproximativ 7 ani acum. Ne-am căsătorit fericit cu doi copii, un băiat și o fată. Acum 3 luni, am început să observ ceva comportament ciudat din partea lui și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soția mea vede cineva. A început să vină târziu acasă de la serviciu, cu greu îmi mai pasă de mine sau de copii, Uneori iese și nici măcar nu se mai întoarce acasă de vreo 2-3 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a rezolva această problemă, dar în totalitate. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. Când navighez pe internet săptămâna trecută, am dat peste un articol care sugera că dr. Ogundele poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la refacerea relațiilor rupte și așa mai departe. Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a făcut o vrajă și mi-a spus că soția mea se va întoarce cu 24 de ore, ce minune a venit soția mea și mi-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și mi-a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Eu și familia mea trăim din nou fericiți împreună. Toate mulțumesc dr. Ogundele. Dacă aveți nevoie de o casetă de vrăji care poate arunca o vraja care funcționează cu adevărat, mi-a spus să împărtășesc mărturia pe internet pentru ca oamenii să cunoască lucrurile bune pe care le-a făcut, vă sugerez să îl contactați dacă aveți nevoie de ajutor, Dr. Ogundele vă poate oferi orice fel de ajutor, cum ar fi vindecarea tuturor tipurilor de boli, cazuri de judecată, vraja de sarcină, protecție spirituală și multe altele. Nu vă va dezamăgi. Acesta este e-mailul său: ogundeletempleofsolution@gmail.com WhatsApp și Viber Chat: +27638836445.

 6. Numele meu este Marleen Baerveldt, formular, Brașov, România. După 12 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost într-o ceartă sau alta, până când m-a părăsit definitiv și m-am mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu își vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuie inima, inima îmi era plină de dureri și dureri pentru că eram foarte îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc mereu să se întoarcă la mine, eram într-adevăr supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugera că dr. Osagiede poate ajuta să revină rapid . Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut apoi a făcut o vrajă de dragoste pentru mine. 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îmi este atât de dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Apoi, din acea zi, căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită dr. Osagiede. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea mea pe internet încât Dr. Osagiede caster vrăjitor real și puternic, pe care mă voi ruga mereu să trăiască mult timp pentru a-și ajuta copiii săi în vremea necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de Ex înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează acum această puternică vrăjitoare. Iată e-mailul său de contact la: doctorosagiede75@gmail.com sau whatsapp la +2349014523836
  sau viber +2349014523836

 7. După 5 ani în căsătorie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să acționeze ciudat și să iasă cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, în mai multe rânduri, amenință că va divorța de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre afacerea lui cu alte doamne, eu a fost total devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a povestit despre o casetă de vrăji pe internet, numită Dr. Ogundele, care ajută oamenii cu relații, căsătorie și alte probleme, de asemenea, cu puterile vrăjilor de dragoste, la început m-am îndoit dacă așa ceva există vreodată. dar m-am hotărât să încerc, când îl contactez pe dr. Ogundele, el mi-a spus că mă va ajuta și după 24 de ore soțul meu se va întoarce la mine și mă va iubi mai mult ca niciodată, m-a ajutat să arunc o vrajă de dragoste pe soțul meu și în 24 de ore soțul meu s-a întors la mine și a început să-mi ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu alte doamne și cu ale lui cu mine în bine și în realitate. Dr. Ogundele este real dacă aveți nevoie de un fel de ajutor Contactați această casetă excelentă pentru rezolvarea problemei dvs. de rezolvare astăzi. Am acceptat să-i împărtășesc numele pe Internet, de aceea fac acest lucru acum e-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com sau direct WhatsApp și Viber: +27638836445. Dr. Ogundele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *