SuperBlog

– Nu există tratament, mi-a spus.

Trecuse mai bine de un an şi nimic nu se schimbase. Credeam că o să treacă, dar n-a trecut cu nicio metodă: am mâncat dulciuri din greu, am scris pe blog, am plâns, am încercat să trec peste, dar când vine vorba de sentimente nu e niciodată cum vrei tu şi creierul tău. E doar după inimă.
Bună, eu sunt Denisa şi sunt bolnavă. Nu psihic, nu fizic, ci cu sufletul. M-am îndrăgostit şi dragostea s-a transformat în dependenţă, dar nu o dependenţă din aia nebună, cu care să înnebunesc oamenii, ci o dependenţă care să mă înnebunească pe mine de dor. Am încercat orice metodă, ba scrisă pe internet, ba din vorbă în vorbă, ba sfaturi din străbuni, nimic nu a funţionat. Vezi tu, dragostea e mai rău decât heroina pentru mine. E mai rău decât rularea unui joint. E mai toxică şi fără scăpare. De un drog mai poţi scăpa: o dezintoxicare, un tratament special şi voinţă şi hop! eşti -aproape- ca nou. Iubirea e altceva: simţi primele simptome şi spui că-i faci faţă, când de fapt ajungi să vrei mai multă şi să suferi când nimeni nu ţi-o poate da. Prin asta trec eu acum, aşa că am hotărât să merg la doctor.

Cu ce te pot ajuta, drăguţă?
– Vreau un leac, o poţiune, un ser, orice ca să pot scăpa de această tentaţie care mă face să sufăr.
 Povesteşte-mi ce se întâmplă, ca să vedem exact cu ce te pot ajuta.
– Mă ia aşa, dintr-o dată, o stare de foame, chiar dacă abia am mâncat. O simt jos în burtică, dar nu o pot opri. E suportabil. Nu e o durere exactă. Îmi place, dar câteodată mă face să sufăr şi să plâng şi să mă simt singură. Ce pot face?
– Iubirea e grea, într-adevăr. Îmi pare rău drăguţă, dar nu există tratament, mi-a spus ea.

Articol scris pentru Proba cu numărul 4 din SuperBlog 2013.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

4 comentarii

  1. Iubirea e o dependenta de care vrei sa te lasi doar atunci cand apare suferinta.

  2. Si cand apare suferinta…se intampla sa dai de cineva care te iubeste si te rasfata mai mult decat oricine <3.

  3. daaaa, heroina mic copil, dragostea e nebuna nebuna

  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *