Blog

Eu sunt aici, dar tu nu mă vezi…

Sunt aici din nou. Doar liniștește-te, bine? E imposibil să mă vezi, e imposibil de crezut, dar sentimentele ne leagă și ne ajută să fim mereu împreună, chiar dacă nu fizic. Închide ochii, respiră adânc și zâmbește. Cel mai bine îți stă când zâmbești. Atunci radiezi și până și cel mai serios sau supărat om de pe planetă zâmbește, doar văzându-te pe tine zâmbind.

Eu sunt aici, lângă tine, și nu voi pleca nici dacă mă alungi, nici dacă mă scoți afară în șuturi din inima ta. Așa rănită, sfâșiată cum voi fi, mă voi întoarce și îți voi oferi dragostea mea.
Te iubesc. Și astăzi, și mâine, și pentru toată viața. Eu sunt aici și nimeni nu poate să mă doboare și să mă îndepărteze de tine. Totul e făcut cu un scop, iar eu sunt făcută pentru a rămâne lângă tine și pentru a te iubi necondiționat până la sfârșitul lumii.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.