Blog

Doi ani de Atitudine Slabă

A venit, în sfârşit, şi ziua aceasta. Au trecut doi ani de când scriu, doi ani de când în fiecare zi scriu a în bara de căutare şi Google mă trimite pe blog. Doi ani de când stau în unele zile ca idioata scriind şi ştergând, scriind din nou, ca într-un final să dau X şi să o iau de la capăt… cândva.

Câteodată îmi vine să îl închid; să-l fac privat şi să scriu doar pentru mine sau pur şi simplu să-l şterg. Sunt momente în care inspiraţia nu ţine cu mine, când mă împinge să dau dracului tot şi să arunc la gunoi tot ce am clădit în aceşti 2 ani. Dar atunci, brusc, îmi amintesc de voi, de toţi cei care mă critică, care mă citesc, de prietenii mei, de viaţa pe care voi o faceţi mai frumoasă.

Doi ani de când scrisul e una cu mine, doi ani de când zâmbesc citindu-vă la rândul meu. Au trecut doi ani de Atitudine Slabă, doi ani de primit întrebarea Dar tu? Tu de ce scrii?. La început scriam pentru mine, nepăsându-mi cine şi cât (mă) citeşte. Cu timpul, lucrul acesta s-a schimbat, iar eu am început să scriu pentru voi.

Vă mulţumesc pentru că sunteţi aici alături de mine, fie doar cu privirea, fie şi lăsându-mi câteva gânduri curate în comentarii.

Doi ani de Atitudine Slabă pentru voi!


Vizualizări: 40.924
Articole publicate: 447.
Persoane interesate: 98.
Premiul MWB- decembrie 2012.
Autor MWB.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

6 comentarii

  1. Multi inainte :*

  2. La mulți ani! Crăciun Fericit, multă fericire, zâmbete și sper să nu mai ai astfel de gânduri cu privire la ștergerea blogului. Și eu am avut astfel de tentative. De fapt, chiar am șters blogul timp de 2 luni, iar după am revenit în forță. Fiecare blogger se lovește de zid (lipsa de inspirație), dar nu-i o crimă.

  3. Mulțumesc!:*

  4. Mersi de susținere, Eddie :3. Crăciun fericit și ție! :*

  5. Felicitari!

  6. Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *