Blog

Scrisoare pentru Moş Crăciun

Dragă Moşule,

anul acesta nu am de gând să-i mai ascult. Anul acesta vreau să cred cu adevărat în tine, vreau să cred cu adevărat că exişti şi că vii cu sania trasă de reni şi ne laşi cadourile sub brad. 
Anul acesta nu îţi trimit o scrisoare înainte de decembrie să-ţi spun toate cadourile nenumărate pe care le doresc; bugetul tău infinit nu ar fi de ajuns.
Anul acesta nu m-am uitat plină de entuziasm sub brad, deşi acolo găseam câteva din cadourile de pe lista mea; o să le tai ca să nu ţi le cer şi la anu’. 


Anul acesta cred în tine pentru că mi-ai adus în avans tot ce mi-am dorit toată viaţa: iubire. Ce om şi-ar dori ceva mai bun de atât? Şi mai presus de toate şi ceva material? Nu… Tu, Moşule, mi-ai adus iubirea. Iubirea mă face frumoasă, dar cel mai important, iubirea mă face fericită.
Vezi tu, Moşule, iubirea şi fericirea sunt mână-n mână. Aveam nevoie de asta; nu eram nici fericită şi poate nici iubită. Nu îndeajuns de mult încât să mă bucure şi să simt cu adevărat.
Dragă Moşule, uite ce mi-ai făcut! Mi-ai adus alături cea mai minunată persoană din lume, mi-ai dat şansa să trăiesc în realitate cele mai frumoase vise şi cea mai frumoasă poveste de iubire!
Moşule…mulţumesc!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

4 comentarii

  1. Nu pentru toata lumea iubirea si fericirea merg mana in mana. Poate exista iubire reciprica dar fericire nu.

  2. Este minunat că Moșul ți-a adus în avans un cadou atât de frumos pe care banii nu-l pot obține. Iubirea se câștigă cu sufletul. 🙂

  3. Aici depinde si de cine e langa tine 🙂

  4. Asa este :3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *