Blog

Eu şi 13-14

Şi…s-a mai dus un an. Aveam de gând să mai scriu în decembrie, dar timpul nu mi-a mai permis să o fac. V-am mulţumit deja că mă citiţi şi o să vă mulţumesc în continuare cu fiecare ocazie posibilă. A mai trecut un an şi listele de făcut pentru 2014 nu sunt gata încă. Cumva, încă sunt prinsă în 2013 pentru că s-au întâmplat mult prea multe lucruri frumoase şi dragi sufletului meu.

Eu şi (20)13.
13, numărul meu norocos.
2013, un an plin de peripeţii şi gânduri adunate grămadă.
2013, prea multe lacrimi, prea multe tristeţi, dar şi mai multe zâmbete şi fericire.
2013, plin de stres şi presiune, dar şi vacanţe meritate şi pauze bine organizate.
2013, un an plin de Atitudine Slabă.
2013, sfârşit de an plin de iubire.


Eu şi (20)14.
14, încă n-am aflat dacă are vreo semnificaţie pentru mine.
2014, ăsta, cu siguranţă, va fi anul meu.
2014, presimt doar fericire şi vise împlinite.
2014 vine cu surprize frumoase.
2014 va face imposibilul să devină posibil. Şi va fi tare tare frumos.

În 2014 vreau să iubesc. În 2014 voi uita de griji şi probleme, de zâmbete false şi de lacrimi. În 2014 eu contez, împreună cu fericirea şi iubirea mea.
În 2014 voi fi fericită.La mulţi ani şi vouă! Să realizaţi în 2014 tot ce nu aţi relizat în 2013 şi tot ce v-aţi pus în gând din 2012.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

4 comentarii

  1. La multi ani si fericire si aici!:-*

  2. La fel și ție, draga mea! :*

  3. Frumos primul articol pe anul ăsta. La mulți ani, draga mea! Să fii fericită și iubită și să auzim numai de bine pe anul ăsta! 🙂

  4. Mulțumesc! La mulți ani și ție! Să ne citim cu bine :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *