Blog

Cum iubesc bărbaţii

Dacă aş fi bărbat, n-aş iubi o femeie pentru frumuseţea ei, ci pentru feminitatea ei… 

Aş întoarce privirea doar spre femeia care nu râde când e fluierată pe stradă, ci stă serioasă, cu capul ridicat, mergând mai departe, fără să-i bage în seamă pe bărbaţii care strigă după ea. M-aş uita spre femeia care nu mă zăreşte pe stradă, preocupată să fie ea însăşi, puţin pierdută în gândurile ei. 
Aş iubi acea femeie doar pentru că ar refuza avansurile oricărui bărbat, lucru care l-ar face pe acesta să o caute şi să nu renunţe la ea. Aş iubi acea femeie doar pentru că aş şti că e frumoasă cu toate hainele pe ea, fără să i le dau jos nici măcar cu privirea; aş vedea prin hainele ei frumuseţea sufletului ei. M-aş trezi dimineaţa cu chipul ei pe tavan şi cu dorinţa arzătoare de a ieşi pe stradă şi de a o găsi cu privirea printre oamenii grăbiţi; aş adormi cu ea în gând, ştiind că e cea mai frumoasă femeie pe care mi-a fost dat să o întâlnesc şi nu aş putea renunţa la ea. Mi-ar plăcea femeia asta pentru că nu s-ar îmbrăca extravagant doar ca să iasă în evidenţă, ci pentru că merge hotărât, e nefardată şi are curajul să îşi arate faţa palidă cu nişte cearcăne micuţe.
Mi s-ar putea întâmpla să cunosc o femeie de mai multă vreme, să fim prieteni buni, dar abia într-un anume moment să o văd cu adevărat. Poate, într-o zi la cafea, aş realiza cât de mult îmi place zâmbetul ei şi cât de plăcută e compania ei, şi mi-aş imagina cum ar fi să mă trezesc alături de ea dimineaţa, după o noapte de dragoste -nu sex- şi i-aş vedea zâmbetul poznaş şi somnoros ascuns pe sub pătură. Dacă ar fi deja iubita mea, m-aş trezi ca un copil dimineaţa aşteptând să se trezească şi ea şi să mă sune sau să-mi dea un mesaj. Dacă n-aş mai avea răbdare, aş suna doar ca să o aud cum cască drăgălaş şi cum face zgomot când se întinde ca o pisică. Aş iubi-o pentru toate aceste nimicuri, pentru că ar însemna mult pentru ea…şi pentru mine.
Aş iubi-o doar pentru că are răbdare cu mine şi îmi suportă toate toanele. Aş şti că ea e aleasa când m-ar ţine de mână şi mi-ar trimite în corp jumătate din fluturaşii pe care îi are ea în stomac. Aş şti când e tristă şi fără să o aud, fără să-mi scrie…pur şi simplu aş simţi şi aş suna-o imediat doar ca să văd dacă e bine. Aş iubi-o pentru că ar şti mereu ce să facă ca să mă vadă fericit şi aş adora boticul ei când ar şti că şi eu am botic. 
Aş iubi-o pentru ceea ce este, nu pentru ceea ce ar putea fi, pentru că doar aşa m-a atras spre ea şi m-a făcut să nu-mi mai doresc să plec de lângă ea, chiar dacă m-ar alunga. Aş sta cu ea pentru totdeauna!


Bărbaţii iubesc rar, dar atunci când o fac, o fac cu adevărat. Iubeşte temporar, pentru că doar o dată în viaţă este capabil să iubească necondiţionat o femeie. Şi-atunci când o găseşte pe acea femeie, chiar iubeşte, iubeşte fără pic de inhibiţie, fără a-şi da seama când a renunţat la orgoliu sau la regulile nescrise bărbăteştiUn bărbat te iubeşte pentru că îl completezi, ştii să-ţi exprimi sentimentele, lucru pe care el nu va putea niciodată să-l facă la fel de bine ca tine. Un bărbat te iubeste pentru că ai un fel de a gândi ce îl va scoate din minţi, pentru că te contrazici, pentru că eşti geloasă şi îl cerţi. Un barbat iubeşte cu adevărat numai o singură dată în viaţă.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

4 comentarii

  1. Se potriveste imaginea din Dexter cu ce ai scris tu 😀

  2. Hihi :3

  3. Adevăr grăiești Denisa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *