Blog

Zi-mi o poveste cu noi

spune-mi cum suntem. cum ne vezi tu.
mai spune-mi odată calităţile mele; spune-mi din nou că sunt frumoasă. mi se face pielea de găină când îmi şopteşti din tot sufletul asta.
şi zâmbetul…unde ţi-e zâmbetul de pe buze? aşa, uite-l acolo la locul lui.
povestea mea? a început întâmplător, ca majoritatea poveştilor. doar că povestea mea a fost inevitabilă.
s-a  întâmplat într-un mod normal, dar nu putea fi ocolită niciodată. era scrisă cu mare grijă.
sunt împlinită. zâmbesc mereu și parcă abia mi-am început viața. iubesc. sunt iubită. iubirea lui îmi oferă liniște și sentimentul de „acasă”.
doar în brațele lui sunt acasă.
o poveste cu noi? cea mai frumoasă poveste cu un prinţ salvându-și prințesa. cel mai frumos basm scris vreodată. cel mai frumos vis devenit realitate.
Povestea mea a început întâmplător, dar a fost inevitabilă.
Cum arată povestea ta?

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Sper sa fie vesnica povestea ta 😀

  2. Si eu sper acelasi lucru ^^

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *