Blog

Gânduri

Şi vine un moment în care vrei să o iei de la zero. Nu pentru că totul merge prost, sau că vrei să faci o schimbare. Aşa simţi tu pe moment. Şi aceste decizii nu sunt întotdeauna bune.
Poate într-o zi te-ai săturat, chiar dacă totul merge bine. Dar, în adâncul sufletului tău, simţi că ceva nu e în regulă: acel este loc şi de mai bine. Cauţi metode să găseşti acel ceva, pierzi timpul. Nu vrei să spui: ce-o fi o fi, să mergi mai departe prin viaţă, până în punctul în care ajungi să te gândeşti că ai dat, în sfârşit, de „acel ceva”. Ai găsit ceea ce căutai, ceea ce umple locul de mai bine. Ceea ce e mai bine.

***
***

Dar când te simţi singur? Ce faci? Te joci cu telefonul în mână de parcă aştepţi să te sune cineva…ţi totuşi ecranul nu se aprinde. Sună tu. Vorbeşte cu cineva, chiar dacă singura chestie care te macină e cum să faci un sos bun pentru paste. Poate prima persoană pe care o suni ştie şi te ajută.
Niciodată să nu o iei de la zero singur. Chiar dacă din 7 miliarde de oameni, tu ai doar 3 prieteni, vorbeşte cu ei. Spune-le povestea ta sau fă-i să vadă povestea aşa cum o vezi tu.
Dacă nu poţi zâmbi singur, fă-i pe alţii să zâmbească. Ştii cum se spune: un orb are mirosul sau auzul mai bine dezvoltat. E posibil ca altcineva să fie orb şi să te facă pe tine să zâmbeşti. Nu trebuie să fii singur niciodată.

***

Uneori alegem nişte căi atât de grele, încât ne pierdem după primii paşi. Noi îi alungăm pe ceilalţi din viaţa noastră pentru că nu-i considerăm potriviţi pentru a ne îndruma. Noi facem greşeli, dar nu le recunoaştem aproape niciodată.

***
Dincolo de zâmbetele noastre se ascunde mereu o tristeţe interioară; un gând negru care ne apropie sprâncenele. Putem trece peste. Putem să vedem altfel lumea şi, dacă ea nu e roz, să o pictăm noi cu cele mai calde nuanţe te Tempera.
Suntem oameni. Şi e firesc să avem trăirile noastre şi poveştile noastre unice, dar putem să le facem comune împărttăşindu-le cu alte suflete de pe pământ.
***
Pământul încă e rotund, şi nu e foarte greu de parcurs. Sufletul tău pereche e pe undeva pe acolo…te aşteaptă. Sau îşi face bagajul pentru a pleca în căutarea ta. 
Aveţi o viaţă-ntreagă la dispoziţie să vă găsiţi. Dar e mai bine să o faceţi repede…
Îndrăgostiţii mor ultimii…sau niciodată.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

4 comentarii

 1. Rog sa ma contactezi pe contact arond emilcalinescu.eu am o propunere blogosferica pt tine 🙂

 2. Ce propunere? Astept un mesaj pe pagina de facebook " Atitudine Slaba".

 3. Te invit la un concurs cu tema: „Ce ai face 88.000 de lei? O fapta buna sau ti-ai satisface o placere vinovata?” Astfel premiez cele mai bune trei articole:
  Premiul 1 – 500 de lei;
  Premiul 2 – 200 de lei;
  Premiul 3 – 100 de lei.
  Scrie un articol si castiga! Castiga cu visul tau si demonstreaza-mi cat esti de iscusit in taina scrisului!
  Mult succes!
  http://literestacojii.wordpress.com/2014/09/02/concurs-avbs-credit

 4. Cu totii cautam mai mult de la viata , nicioadata nu suntem multumiti cu ve avem.
  ________________________
  http://www.pensie.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *