Blog

3 ani de Atitudine Slabă

Privesc spre tastatură şi parcă am emoţii să scriu…Mă uit în urmă pe blog şi văd că deja au trecut 3 ani. Când s-au dus? Când s-au schimbat atât de multe?
Astăzi se împlinesc 3 ani de când sunt un fel de artist, unul independent. 3 ani de când printre bloguri există un punct mic care mă reprezintă pe mine: Atitudine Slabă. În aceşti 3 ani de zile, mi-am dat seama că nu e nevoie să fii un artist desăvârşit ca să scrii, ori ca să pictezi sau să faci fotografii…Trebuie doar să crezi în tine şi să mergi mai departe. Oamenii vor critica mereu, şi astfel, dacă nu rămâi neclintit, îţi vor distruge visele.
În 3 ani de zile am visat, am plâns, am fost doborâtă şi m-am ridicat pentru a merge mai departe, dar niciodată nu am renunţat la visele mele. Am găsit o speranţă infinită în care nu am avut încredere, dar până la urmă s-a dovedit a fi adevărată. În 3 ani de zile m-am schimbat, am schimbat lucruri şi am început o nouă viaţă. Am fost tristă, apoi fericită, apoi melancolică, apoi fericită iarăşi. Şi aşa am rămas, şi aşa vreau să fiu mult timp de acum încolo.

Ce am făcut încă un an? Am iubit, am fost iubită, am zâmbit şi i-am făcut şi pe alţii să zâmbească, am fost rea cu oamenii, dar doar ca să îmi fie mie bine. Am făcut greşeli, le-am analizat, ca după să mă întorc şi să le repar şi să-mi cer scuze acolo unde a fost nevoie.
Mi-am decis viitorul. Am hătărât să dau la medicină şi să încep pregătirea pentru ceea ce va fi o viaţă întreagă de învăţat. Sunt pregătită. Mă simt pregătită.

Ce am e gând să fac în continuare? Habar n-am. Mi-am propus să nu mă mai gândesc asupra viitorului îndepărtat, pentru că s-ar putea să nu-mi iasă nimic din ce îmi propun. Vreau să fiu exact cum am fost şi anul acesta. Poate un pic mai activă, mai devotată, mai răspunzătoare. Mai fermă. Mai curajoasă. Mai….multe.

3 ani de Atitudine Slabă:
490 de postări
106 persoane interesate
569 de likeuri pe pagina de Facebook
58.750 de suflete, de perechi de ochi, de…voi

Vă mulţumesc! Crăciun fericit şi să ne citim cu bine şi până la anul!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

4 comentarii

  1. Multi inainte Denisse!! Sa ai in continuare inspiratie la scris, sa ai cati mai multi cititori si sa nu renunti la ceea ce faci si la ceea ce iti doresti sa faci!! Si Craciun fericit!! 🙂

  2. Multumesc 🙂 Craciun fericit si tie!

  3. La multi ani! Si cu ocazia anului nou, si cu ocazia aniversarii blogului 😀

  4. Multumesc, draga mea :* La multi ani si tie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *