Blog

Praf de stele

Pulbere. La un moment dat în viaţă totul se transformă în cenuşă: prieteni, familie, iubire, casă, cărţi, toate dispar la un moment dat.

Ce sunt prietenii? Marionete. Vezi tu, noi găsim întrebuinţări diferite şi negative pentru multe lucruri.
Din punctul meu de vedere, „marionetă” nu înseamnă ceva jucat pe degete, ci mai degrabă cineva capabil să se modeleze după nevoile tale.
Prietenii sunt marionete, sunt -sau ar trebui să fie- mereu lângă tine atunci când ai nevoie de sprijin, de o glumă, de o îmbrăţişare, de un zâmbet. Sunt acolo gata să îţi ofere ceea ce ai nevoie.

Familia? Casa? Se suprapun. Pleci dintr-o familie, dintr-o casă, ca ulterior să rămâi tot cu cele două. Doar că ale tale.

Restul sunt bunuri, acumulate pe parcursul vieţii. Eu găsesc interesante cărţile şi carneţelele. Am vreo 30 de carneţele pe care…doar le am. Nimic altceva. Şi cărţile…tot le comand, şi le cumpăr, şi unele chiar n-apuc să le citesc. Dar sunt acolo. Asta e important.

Despre iubire aş putea vorbi toată viaţa. Nu mă consider cea mai trecută prin viaţă persoană, dar cu siguranţă sunt una care a găsit iubirea adevărată.
Unii oameni răscolesc toate colţurile lumii pentru a găsi adevărata iubire. Unii pur şi simplu nu au noroc. Unii o găsesc din prima şi nu o preţuiesc.
Eu? Nu am găsit-o prea uşor, dar nici prea greu. Am găsit-o la momentul potrivit. Nimeni nu a spus că pentru a ajunge la iubire nu treci prin suferinţă. Pur şi simplu ai de trecut prin multe. Poate că iubirea reprezintă împăcarea cu destinul
Nimeni nu e făcut să trăiască singur. La un moment dat, ochii tăi se deschid larg şi vezi persoana.

Ce e iubirea? Cel mai frumos „acasă” pentru îndrăgostiţi.
 Templul fericirii supreme.
 Adoraţie.
Pasiune.
Dorinţă.
iubirea e nucleul vieţii.
Începi să trăieşti cu adevărat atunci când începi să iubeşti cu adevărat.
Iubirea e făcută din praf de stele. Unele sunt stinse de sute de ani, dar noi încă le vedem strălucirea pe cer. Priveşte într-o noapte puzderia de stele. Oare tu din care ai căzut? Dar jumătatea ta?

Oamenii care iubesc sunt magici. Au în ei sclipiri orbitoare de stele. Ai văzut vreodată doi oameni care se iubesc cu adevărat? Ai văzut sclipirea din ochii lor?
„A spune cuiva te iubesc este o invitaţie la veşnicie. „
Întotdeauna praful se alege din orice. 
Dar mereu iubirea e presărată cu praf de stele.
 Veşnic nemutitoare.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Mi se pare ca te-ai maturizat destul de mult de cand de cunosc 🙂

  2. Cred că am trecut prin multe de când ne cunoaştem 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *