Blog

Aşteptări

Privesc în urmă şi pare un timp atât de îndepărtat…un singur an? Nu câţiva buni? Atât de lung? Atât de multe lucruri s-au petrecut?
2014 a fost un an frumos. La mine a început din 2013 anul, de prin octombrie, pentru că de atunci am simţit ce e fericirea şi am început să iubesc. Când te simţi împlinit, ce mai contează când începe sau se termină în calendar anul? Anul tău e oricând. Oriunde. 
Dacă începeam câte un an pentru fiecare stare pe care am avut-o în viaţă, cred că acum eram pe undeva prin anul 2200. Sau poate mai mult…?!
2014 a fost minunat. Ce mi-aş putea dori mai mult decât să se repete 2014?! Nu vreau să încep o listă puerilă: în 2015 vreau să bla bla bla bla, şi mai vreau să bla bla bla bla. Nu. În 2015 vreau să se repete anul precedent şi să fie mai încărcat puţin. Vreau să fiu sănătoasă ca să mă bucur de toată fericirea, iubirea şi afecţiunea din lume. Sănătatea nu e cu vrutu’.Vrutu-i pe gratis. Sănătatea e cu trebuie să fiu sănătoasă.


Anul acesta voi fi mai mult eu. Poate anul trecut mi-a păsat de părerile celorlalţi prea mult, poate nu am fost destul de curajoasă în unele privinţe, anul acesta nu vreau să fie la fel.
Am făcut greşeli. Unele prea mari pentru a fi iertate. Am fost iertată. Au fost greşeli uitate. M-a durut, am plâns, am regretat, am fost uşurată să aud Nu-i nimic. Te iert. Era ceva. Şi nimicul e ceva. Dar „nimicul” de după o greşeală e mereu ceva.
Vreau mai mult curaj. Trebuie să învăţ să spun lucrurilor pe nume când simt nevoia, nu căutând un moment potrivit. El nu va veni niciodată.

Anu‘ ăsta vrutu‘ nu-l mai fac pe gratis. Vreau ceva, muncesc să obţin acel ceva. Nimic nu se întâmplă dacă pocneşti din degete.
Anul acesta trebuie să-mi iau carnetul de şoferi. O să îl iau fără probleme. Trebuie să îmi dau examenul de limbă engleză, şi categoric trebuie să îl iau. Trebuie să încep voluntariatul SMURD. Trebuie să încep să mă pregătesc şi mai intens pentru a-mi îndeplini visul de a ajunge medic.

Anul acesta nu mai las nimic să-mi stea în cale. Am învăţat că e nevoie de un singur cuvânt pentru a spulbera visul cuiva, şi îmi propun să nu las pe nimeni să-mi calce în picioare visele. Nici familie, nici prieteni, nici egoul meu. 

Anul acesta cred în mine, iubesc, sunt fericită. Anul acesta deschid ochii şi mai largi şi mă bucur şi mai mult de fiecare secundă în care inima mea bate ca eu să-mi trăiesc viaţa.


Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Cred ca esti prima persoana pe blogul careia citesc ca in 2014 a fost fericita :))

  2. :)) Păi dacă am fost. Ar trebui să schimb numele blogului în Atitudine Slabă până în 2014 :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *